Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Diziler & Filmler konusunda 2b cevap paylaştı. Evet yaptım bi kere tam iki gün boyunca aralıksız bir şekilde dizi izledim
30 YorumlaDiziler & Filmler konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hayır yapmadım ben gündüz insanıyım 😂
00 YorumlaDiziler & Filmler konusunda 492 cevap paylaştı. Ah be.. Duygulandım bak.. Sahura kadar ve sahurdan sabaha kadar the vampire diares izliyordumm. Manyyak gibi seyrederdim. Sabah zombi 🧟♀️ gibi uyanırdım shfhehd
20 Yorumla- 1 ay
Pandemi döneminde bir Hint dizisi vardı ismi aklıma gelmiyor gece iki bölüm sürekli hergün izlerdim çok sürükleyici bir diziydi 😂içinde aşk olunca sürüklendimmmm 😂
10 Yorumla Diziler & Filmler konusunda 705 cevap paylaştı. Önceden yapmıştım. Netflixte sevdiğim dizinin bütün bölümlerini bitiresiye kadar izlemiştim 👀
10 YorumlaDefalarca yaptım valla özellikle son çalıştığım otelde gece vardiyasındayken teknik ofiste dışarıdan 2 adana dürüm söyleyip kola cips eşliğinde kaç gece Supernaturel izleyip mesaiyi öyle bitirmiştim :D. Rocky serisini lise 3 sömestr tatilinin de sabaha kadar bitirmiştim.
00 Yorumla- 1 ay
Evet yaptım flim bitti yanındakinin kolu yok sıkmaktan o ayrı bir şey 😂😂
20 Yorumla - 1 ay
Sabaha kadar uyumadığım çok oldu ama film dizi için değil
20 Yorumla Çok hem de sabaha kadar gözlerim kızarana kadar film izledim.
20 Yorumla1-2 kere olmuşdu eskiden
10 YorumlaLa case de papel’in yeni sezonunu bitirmek için sabahlamıştım öyle sürükleyiciydi ki bırakamadım :)
10 YorumlaOhoo defalarca yaptım sonra bütün gün uykulu uykulu gezdim😂
10 Yorumla- 1 ay
Film dizi izlemeyi severim fakat akşama kadar izleyemem sıkılırım
10 Yorumla - 1 ay
Evet yaptım ama bu aktiviteyi yalnızken sevmiyorum genel olarak.
10 Yorumla Delikanlı çağlarımda yapardım. Artık bir ayağımız çukurda 😅
10 Yorumla- 1 ay
Teen wolf u ilk izlediğimde çok hoşuma gitmişti sabaha kadar izlemiştim
10 Yorumla - u1 ay
Arada böyle kaçamaklarım oluyor. Sabaha kadar izlemek zevkli bir aktivite.
10 Yorumla - 1 ay
Çalışan insnalar için bu zor ama gençlik yıllarımda yapmış olabilirim.
10 Yorumla Liseye giderken yapıyordum, üzerine kalkıp okula gidiyordum 🙄
10 Yorumla- 1 ay
Eskiden yaptım dizi film geceleri ama artık uykuma düşkünüm bebek gibi uyumayı seviyorum.
10 Yorumla - 1 ay
Yaptım tabii. Berbat zamanlardan geçerken yalnızca bu şekilde kafamı dağıtabiliyordum.
10 Yorumla - 1 ay
Arkadaşlarla yaptık da sabaha kadar denmez. Onları da sildim kahp3lik ettiler...
10 Yorumla Uyku yoksa film izlenir uyku olunca film yarıda bıraktığım olur sonraki günlerde devam izlemeye
10 Yorumla- u1 ay
Evet dün sabah 7:40 da yattım pardon bu sabah 😂😂 dizi film karışık izledim...
10 Yorumla - 1 ay
Çok yaptım tabii ki. Sonradan bir baktım eskiden yeniye 2020'ye kadar sevdiğim türdeki çoğu filmi izlemişim.
İzleyecek yeni şeyler de bulamıyorum. Hepsi saçma sapan ve birbirinin kopyası.
10 Yorumla Diziler & Filmler konusunda 2,9b cevap paylaştı. Yapıyorum şimdi de yapacağım
10 Yorumla- m1 ay
Üniversitede yapmıştım
10 Yorumla Sorma ya çok yaptım fena ertesi gün ruh gibi geziyosun
30 YorumlaBir ara pandemi döneminde gece gündüz kurtlar vadisi izledim..
00 Yorumla- 1 ay
Bu işi her hafta sonu düzenli olarak yapıyorum
10 Yorumla Diziler & Filmler konusunda 1,2b cevap paylaştı. Fırsat buldukça işten
10 YorumlaEvet ama filmi izleyemedim 😂
10 Yorumla- 1 ay
Yaptım da uyuyakalıyorum
10 Yorumla - u1 ay
yaptım tabi ki de
10 Yorumla hergün yapıyorum o sezon bitmeden uyunmayacak! 😄
10 YorumlaHemen hemen her gün yapıyorum.
10 YorumlaYapardım 2016 kadar artık yapmıyorum
10 YorumlaBugünkü hedefim dhdhd
10 Yorumla- 1 ay
Saat 10 da uykusu gelen ben
10 Yorumla Diziler & Filmler konusunda 502 cevap paylaştı. Yaptım güzel dizi olursa hiç affetmem
10 YorumlaNe zaman böyle düşünsem uyuyakalıyorum.🙄
10 YorumlaDiziler & Filmler konusunda 360 cevap paylaştı. Yaptığım zamanlar oldu
10 YorumlaDiziler & Filmler konusunda 325 cevap paylaştı. Eskiden çok yapardım güzel olurdu ama
10 Yorumla- 1 ay
Yok olmadi gece iyi gidiyo ama
10 Yorumla - 1 ay
Yaptım tabi
10 Yorumla Hayır yapmadım
10 Yorumla- 1 ay
En fazla 3-4 bulmuşumdur
10 Yorumla Diziler & Filmler konusunda 1,2b cevap paylaştı. Önceleri 1 kere olmuştu
10 YorumlaDiziler & Filmler konusunda 3,6b cevap paylaştı. Evet çok kez yaptım
10 Yorumlayaptim çokta iyiydi
10 Yorumla- s1 ay
Bugün yapcam
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 ay
Gece 1 den sabah 10 a kadar Yaptım
10 Yorumla - s1 ay
Çok zaman.
20 Yorumla - 1 ay
Defalarca evet
30 Yorumla - 1 ay
Yapmadım..
20 Yorumla - 1 ay
evet cok
20 Yorumla - 1 ay
Hiç yapmadım ama yapmak isterim...
20 Yorumla - 1 ay
Yaptım
10 Yorumla - 1 ay
Sarmaz
10 Yorumla - 1 ay
Evet
10 Yorumla - Devamını Gör (37)
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorSabaha kadar dizi ya da film izlemek mi? Ah, benim hayatımın ta kendisi! :) Özellikle yeni sezonu çıkan bir dizi ya da merakla beklediğim bir filmse, zaman nasıl geçiyor anlamıyorum bile. :) Gece başladığım diziyi çoğunlukla güneş açmadan bitirmiş oluyorum. Özellikle komedi ya da bilim kurgu dizileri beni sabaha kadar ekran başına kilitler. Görseldeki sahne ise tam beni anlatıyor, çünkü bazen yorgunluktan üzerime battaniyeyi geçirip kendimi bırakıyorum. 😂
Böyle gecelerin en tatlı yanı, ertesi gün uyandığımda flörtümle izlediklerimizi konuşmak ve beraber yeni bir dizi izlemek için plan yapmak. Sen de böyle bir keyif yaptıysan, favorini söyle ben de bir göz atayım! 😊