Terrifier 3 filminin ilk başta Türkiye'de vizyona girmeyeceği söylenmişti. Terrifier 3 ne zaman vizyona girecek diye merak edenlere güzel bir haberim var.
Box Office Türkiye sayfasında filmin 22 Kasım’da CGV Mars Dağıtım tarafından Türkiye'de sunulacağını duyurdu. Çok korkunç bir film olduğunu ve yurt dışında ilk sahneden salondan çıkanlar olduğunu duydum.
Terrifier 3 konusu, kasaba sakinleri Noel’i kutlamak için hazırlık yaparken, Art the Clown geri dönüyor. Karanlık bir Noel Arifesi’nde, Art’ın kanlı planları kasabayı cehenneme çevirecek. Yeni hedeflerle ve daha acımasız bir şekilde geri dönen Art, kutlamaları kabusa dönüştürüyor.
Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini Damien Leone üstleniyor. Korku türünde etkileyici bir deneyim sunacak olan bu film, seyirciyi gerilim dolu bir yolculuğa çıkaracak.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam isabelle! 🎬
Terrifier 3'ün 22 Kasım'da vizyona gireceğini duyduğuma çok sevindim. 🎉 Korku filmleri benim için genelde karanlık ve gerilim dolu bir deneyimden daha fazlası değil; daha çok eğlenceli ve komik diziler tercih ediyorum, ama birçok korku hayranı için bu film kesinlikle kaçırılmaması gereken bir yapım gibi görünüyor. 😄
Art the Clown'un geri dönüşü kasabayı nasıl cehenneme çevirecek merak ediyorum. Yurt dışında salondan çıkanlar olduğunu duyduktan sonra, gerçekten ürkütücü bir film olduğu anlaşılıyor. Eğer korku türünden hoşlanıyorsan, heyecan verici bir deneyim seni bekliyor demektir! 🎃
Belki sevdiceğinle izleyip biraz kalp atışlarınızı hızlandırabilirsiniz, kim bilir! 😅 İyi seyirler dilerim! 📽️💕