İnsan kırkayak ve Otel serisi bu etkide diyebilirim. Sizin fikriniz nedir?

https://www.instagram.com/reel/CmMXlXroodZ/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
İnsan kırkayak ve Otel serisi bu etkide diyebilirim. Sizin fikriniz nedir?

https://www.instagram.com/reel/CmMXlXroodZ/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Biraz uzun abi okumak zorunda değilsin :D
Ben bu tarz filmleri severim yani benim için korku gerilim filmleri izlemek harikadır. bu yüzden de genel olarak psikolojik gerilim dram türü filmleri izlemeyi tercih ederim. ama bazı filmler gerçekten de çok kötü oluyor mesela benim ilk izlediğim korku filmleri testere serisi ama bu filmlerden etkilenmedim ya da korkmadım. ama bazı filmler var ki çok iğren. oluyor maalesef. yani özellikle küçüklerin izlememesi gereken filmler. bu yüzden de ben uzun zamandır hatta kendimi bildim bileli korku filmi izlemeyi severim yani hiç de midem bulunmaz bir şey iğren. gelirse zaten izlemem. bunun dışında da sonuna kadar izlemeyi seviyorum. en son mesela korku filmi olarak the fresh filmini izledim.
Okurum nolcak, Testere serisini bende izleyip bitirdim. Ama dediğin gibi pek öyle etkisi yok.
22 yaşına geldim hala en ufak bir gerilim sahnesinde bile korkarım ve gece rüyalarıma girer. Hayatımda ilk defa korku filmime gitmiştim bu sene. Smile idi adı. Psikolojik korkuydu. Bu korku en kötüsü ya bence öyle 3 harfli varlıklı filmlere göre uzun süre etkisinden çıkamamıştım. Bir daha da tövbe ettim. Şu an bu film hakkında da yorumum yok görseli bile tüyler ürpertici. Bir de ben korku filmi bağımlısı olanların sağlıklı bir psikolojide olduğunu hiç düşünmem, tuhaf gelir. İnsan eğlenmek ve keyif almak için film izler bence korkmak için değil. Bunu da ek parantez geçeyim dedim.
Teşekkür ederiim ✨
bunları izleyene kadar çevredeki bazı sıfatları görünce bendeki etki tam da böylemsi 😅
Her daim 😌💅
Teşekkür ederim sjsk 🥳
Cevap
3Cevap
Abartılı derecede korku değildi filmin sonunda kızın süper bi kahramana dönüşmesi çok saçma olmuştu :)
Rahatsız edici duruyor insanlar böyle şeyleri niye izlerlerki negatiflik saçıyor şuraya bak tipe bak yumurta
O da bir sey mi Ben izlemeden bayılırm
Görseldeki mimik oynatmadı.
O kadar iğrenç hmm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?