Diziler & Filmler #Pazar günleri hangi dizileri izliyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Pazar günü izlediğiniz diziler nelerdir? Kirli Sepeti (Final} Teşkilat Deha Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler1 yıl Güncel Güncellemeler1 yıl ... #Pazar günleri hangi dizileri izliyorsunuz? Cevapla Dizi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SaykoMann Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 1 yıl Tvde dizi izlemiyorum. Netflix gibi platformlardan izliyorum 1 0 Yorumla
Nslem Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Artık diziler o kadar çok baydı ki hiçbir şey izlemiyorum 1 0 Yorumla
Wantutriforooo Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Deha şimdilik hoşuma gitti izliyorum ama ertesi gün izliyorum reklamsız 1 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Sadece Teşkilat dizisini izliyorum. 2 0 Yorumla
lacıvertkartal Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 94% 1 yıl Kirli sepeti final oluyor deha ve çgh 2 1 0 Yorumla
Atarlikizzz00 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Deha tabiki 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Yorumla Atarlikizzz00 1 yıl 🥰😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Tvde dizi izlemiyorum. Netflix gibi platformlardan izliyorum
Artık diziler o kadar çok baydı ki hiçbir şey izlemiyorum
Deha şimdilik hoşuma gitti izliyorum ama ertesi gün izliyorum reklamsız
Sadece Teşkilat dizisini izliyorum.
Kirli sepeti final oluyor deha ve çgh 2
Deha tabiki
🥰😅