Diziler & Filmler Bir filmin afişi sizi o filmi izlemeye iter mi? BiricikMinicik Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 56 Yapay Zekaya Sor Konusu da ilgimi çekerse izlerim. IMDb puanına ya da yorumlara aldanıp izlememezlik yapmam. Bir filmin afişi sizi o filmi izlemeye iter mi? Cevapla Film Soruları Yorum Soruları Puan Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Hayır itmez tabi ki de 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 1 yıl Oldum olası film afişlerini dikkat çekici bulmuşumdur 1 0 Yorumla
La_llorona Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Sadece afiyet göre izlemeye kalkmam. Yani imdb puanına , fragmanına falanda bakarım 😀 1 2 Yorumla La_llorona 1 yıl Afiyet değil jfjfj afişine göre. Klavye değiştirmiş 😅 Yorumla BiricikMinicik 1 yıl 😄😄 Yorumla
Başak6419 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Ben böyle aşk veya romantik filmleri sevmiyorum daha çok aksiyon macera veya korku filim daha çok ilgimi çekiyor 1 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bazı çiftlerin kimyası afişten belli oluyor. Konusu da ilgi çekiciyse bu iş tamamdır. 1 0 Yorumla
ᏒᴇᴅᏇᴏᴍᴀɴ_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Yok hayır afişine bakmam. Daha çok konusuna bakıyorum 1 0 Yorumla
ruhumunışığı Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Çok nadiren oluyor bu. Daha çok o filme dair gördüğüm kesit veya fragman etkiliyor 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et Master Yaş: 34 , eic 63% 1 yıl Ben daha çok konusuna bakıyorum. Afiş pek etkilemiyor. 1 0 Yorumla
Yıldızlardan Takip Et Xper 1 Yaş: 35 1 yıl Her filme ilk 5 dk filan zaman tanırım beni sarmazsa çıkarım sabırsız bir koç burcu 😅 2 0 Yorumla
sarıdilber Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Diziler & Filmler konusunda 436 cevap paylaştı. Yok içerigi önemli bana 2 0 Yorumla
Carvel Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Diziler & Filmler konusunda 932 cevap paylaştı. Hayır tabi ki. 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% 1 yıl Diziler & Filmler konusunda 13,9b cevap paylaştı. Afişe göre film seçen benn 1 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Diziler & Filmler konusunda 810 cevap paylaştı. Beni itmiyor 1 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3b cevap paylaştı. Evet etkisi olur. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hayır itmez tabi ki de
Oldum olası film afişlerini dikkat çekici bulmuşumdur
Sadece afiyet göre izlemeye kalkmam. Yani imdb puanına , fragmanına falanda bakarım 😀
Afiyet değil jfjfj afişine göre. Klavye değiştirmiş 😅
😄😄
Ben böyle aşk veya romantik filmleri sevmiyorum daha çok aksiyon macera veya korku filim daha çok ilgimi çekiyor
Bazı çiftlerin kimyası afişten belli oluyor. Konusu da ilgi çekiciyse bu iş tamamdır.
Yok hayır afişine bakmam. Daha çok konusuna bakıyorum
Çok nadiren oluyor bu. Daha çok o filme dair gördüğüm kesit veya fragman etkiliyor
Ben daha çok konusuna bakıyorum. Afiş pek etkilemiyor.
Konusuna ve fragmanına da bakarım.
Her filme ilk 5 dk filan zaman tanırım beni sarmazsa çıkarım sabırsız bir koç burcu 😅
Yok içerigi önemli bana
Hayır tabi ki.
Afişe göre film seçen benn
Evet
iter
Beni itmiyor
Yönetmene bağlı.
Belki bi ihtimal
Evet etkisi olur.
İteeer
Tabiki