🎬🌟 Yılın Enleri’nde göz kamaştıran, yepyeni yüzler artık aramızda! 🌠

Bu yıl televizyonda izleyicilerin kalbine taht kuran, ekranlara fırtına gibi giriş yapan yepyeni yıldızlar doğdu! 🌠 Hepimizin "Bu genç kim?" dediği, bir anda gündeme oturan, sosyal medyada trend listelerine girerek adından sıkça söz ettiren bu isimler, etkileyici performanslarıyla izleyicileri büyüledi! 😍👏
Şimdi sıra geldi #YılınEnİyiÇıkışYapanOyuncusu ödülünü kimin kazanacağına karar vermeye! 🏆 İzleyici karşısına çıktığı anda herkesin dikkatini çeken, yeteneğiyle hayran bırakan o özel ismi seçmek için geri sayım başladı! 🎉 Televizyonun en yeni yıldızını seçmek için oylarınızı hazırlayın; bir yıldızın doğuşuna beraber şahit olalım! ✨🌟💥
Özge Özacar
Özge Özacar, Kızılcık Şerbeti dizisindeki Görkem Ünal karakteriyle tam anlamıyla "sahneye çıkışını" yaptı! 🎬 Daha önceki projelerinden gözümüz aşina olsa da Görkem’le birlikte Özacar, tam bir ikon haline geldi. Görkem, Ünal Konağı’na öyle bir giriş yaptı ki, bu “had bildirme makinesi, adeta herkese ders vermek için yaratılmış!” dedirtti. 👑 Her cümlesi, her bakışı “En iyi ben bilirim” mesajını açıkça verirken, Ünal Konağı’nda adeta tahtını ilan etmiş durumdaydı ta ki Ömer Amca ile yaşadıkları mazinin kara kutusu açılana kadar…😏 Görkem’in deli hallerini atlamak, onu anlatırken en can alıcı noktayı kaçırmak olur! 😅
Bertan Asllani
Bertan Asllani, Yabani dizisindeki Alaz karakteriyle öyle bir çıkış yakaladı ki, bu sezonun en konuşulan isimlerinden biri haline geldi! 🔥Alaz karakteriyle adeta bir yıldız gibi parlayan Bertan, her sahnede izleyiciyi ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Alaz, dizideki asi, tehlikeli ve gizemli havasıyla Bertan Asllani izleyiciyi büyülüyor. 😎 Bertan Asllani, Alaz’ın içindeki karanlık ve asi ruhu öyle bir başarıyla yansıtıyor ki, izleyiciler bir yandan "ne zaman belaya bulaşacak?" diye heyecanla beklerken, bir yandan da onu daha yakından tanımak istiyor. Alaz, dizide yalnızca sahneleri değil, aynı zamanda Rojbin Erdem’in hayat verdiği “Asi” karakteri ile yaşadıkları aşk ile kalpleri de ateşe vermeye devam ediyor. 🖤🔥
Rojbin Erden
Rojbin Erden, Yabani dizisindeki Asi karakteriyle büyük bir çıkış yakalayarak izleyen herkesin dikkatini çekmeyi başardı! 🌟 Asi, adı gibi asi, kararlı ve kendi bildiğinden şaşmayan, güçlü bir karakter olarak ekranları sallıyor. Her sahnede dik duruşu ve etkileyici bakışlarıyla izleyenleri büyüleyen Asi, tam anlamıyla “kimseye eyvallahı olmayan” bir karakter. 😎🔥 Rojbin Erden, Asi karakterine kattığı asi ruh ve inatçı tavırla izleyiciyi hem şaşırtıyor hem de etkiliyor. Karakteriyle yalnızca sahneleri değil, seyircinin kalbini de fethetmeye devam ediyor! 💪💫
Özge Törer
Özge Törer, Kuruluş Osman dizisindeki Bala Hatun karakteriyle tarihi bir çıkış yakaladı! 🔥 Seyirciler Özge’yi izlerken tarihe de heyecana da doyuyor! ⚔️ Bala Hatun, hem savaşçı ruhu hem de Osman Bey’in yanında dimdik duruşuyla tam bir güç simgesi! 💥 Özge Törer’in bu karaktere kattığı zarafet ve asalet, Bala Hatun’u yalnızca Osmanlı’nın değil, izleyicinin kalbinin de sarsılmaz lideri yapıyor! 👑 Özge Törer, bu tarihi karakteri canlandırırken o kadar gerçek canlandırıyor ki, izleyicilere "Bala Hatun yaşasaydı tam böyle olurdu!" duygusunu yaşatıyor. 😊
Demirhan Demircioğlu
Bahar dizisindeki “Aziz Uras” karakteriyle resmen yıldız gibi parladı ve herkesin dikkatini çekmeyi başardı! ✨ Dizideki performansıyla öyle bir çıkış yakaladı ki, “Bu çocukta iş var!” dedirtti. Demirhan Demircioğlu, yakışıklılığının yanında oynadığı karaktere kattığı samimiyet ve enerjik tavırla hem Bahar dizisinin reytinglerini hem de izleyicilerin gönlünü fethetmeye devam ediyor. Kısacası, bu çıkışı ile gelecekte de sıkça adından söz ettireceğinin sinyallerini çoktan verdi! 🚀👏
Özge Yağız
Özge Yağız, geçen sezona damgasını vuran ve Kapadokya’nın büyülü manzaraları eşliğinde çekilen Safir dizisinde hayat verdiği Feraye Yılmaz karakteriyle öyle bir çıkış yakaladı ki, dizinin sona ermesine rağmen etkisi hala devam ediyor! 🎬 Safir dizisi bitti, ancak Özge Yağız’ın, izleyicinin hafızasında unutulmaz bir yer edinen Feraye karakteriyle akıllarda bıraktığı izin etkisi geçmedi. Özge, bu çıkışıyla ileride birçok projede adından söz ettireceğinin sinyallerini şimdiden verdi. 🌟
Derya Pınar Ak
Derya Pınar Ak, bu sene harika bir izleyici kitlesi yakalayan Prens dizisindeki Hasharia karakteriyle muhteşem bir çıkış yakaladı. Sergilediği şahane performansıyla dizide en çok konuşulan isimlerden biri haline geldiğini söylemek yanlış olmaz! 👏 🌟 Derya, Hasharia’nın renkli ve beklenmedik hallerini öyle doğal bir şekilde canlandırıyor ki, izleyici hem gülmekten kırılıyor hem de ona kapılmaktan kendini alamıyor. Derya’nın enerjisi ve doğallığı ile bu karaktere kattığı espri anlayışı Hasharia’nın, dizinin vazgeçilmezlerinden biri olmasını sağladı. Şimdi herkes bir sonraki sezonu sabırsızlıkla bekliyor! 👏💫
#YılınEnYakışanDiziÇifti anketimize hala oy vermediysen linke tıkla ve oyunu ver!👇🏻👇🏻
#YılınEnleri'nde Aşkın Ekrandaki Halleri!💘 Kalbimizde Taht Kuran İkililerden Hangisi #YılınEnYakışanDiziÇifti Seçilecek💑?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Özge Yağız'ın bir gram oyunculuğu yok. Güzelliğinin ekmeğini yiyor. Özge Özacar biraz izleme fırsatı buldum. Başlangıç için iyi gibi.
Çok dizi takip etmiyorum ama topluluğun sesine kulak vererek bende Derya diyorum.
Derya Pınar Ak, bebeğim gibii
Hepsi çok iyi gadası
Özge Özacar
Uzun zamandır kuruluş Osman dizisini izleyen birisi olarak Özge törer diyebilirim kız hem güzel hem alçak gönüllü yani oyunculuğu da güzel kendisini beğeniyorum ilk önce kuruluş Osman dizisinde başladı umarım bundan sonraki projelerde bu kalitede ve güzeldi gider yani böyle aşkta ihanet dizilerinde olmaz Her zaman böyle ağırbaşlı dizilerin çok yakıştığını düşünüyorum.
Bertan Asllani 🖤
Onun hayranı olmaktan gurur duyuyorum 🥰
Tam anlamıyla hak edilmiş 🖤
En iyi oyunculardan biri ve harika bir şarkıcı ❤️
Onu dinlemek ve izlemek büyük bir keyif 🫠
Allah onu her şey için yaratmıştır 🧿
Kusursuz mükemmellik 💎
Hiçbirini tanımıyorum. Görsel olarak Özge Yağız'ı beğenip onu seçtim.
Hepsi birbirinden iyi benim tercihim Rojbin Erden Emeğinize sağlık❤
Özge Özacar (bazı oynadığı rollerde ölmüştü 😆)
Kim olduklarını bilmiyorum. Güzel kızı işaretledim.
Hem duru güzelliğiyle hem oyunculuğuyla daha fazla değer görmesi gereken bir isim
Sadece Derya Pınar ak hanımefendi ti tanıyorum prens dizisinden
Hiç birini tanımıyorum ilk kez gördüm site sahibinin akrabları falan heralde
Bunların hiçbirisini tanımıyorum rastgele oy verdim
Özge yağız a verdim ama sıfır yazıyor neden?
Ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben ben
Film sektöründe emeği geçen yeni oyuncularımızın çıkışları ile başarılı günleri olsun.
Özge Törer diyorum 👏👏
özge törer dedim
özge özacar kendinden nefret ettirdiğine göre iyi bir oyuncu.
Özge Özacar çok başarılı bence
Tamam abi teşekkür ediyorum Allah bereket ver hayırlı akşamlar diliyorum hayırlı akşamlar diliyorum saygılar
Bertan asllani çok seviyorum hayatımda onun kadar iyi oyuncu görmedim özelikle dramada çok çok iyi keşke bi 20 yıl erken gelseydi
Özge Törer'i seçtim çünkü bu yıl ve son olarak en iyi oyuncu olduğunu doğallıkla kanıtladı. ona gerçekten bayılıyorum
Oyunculuğu efsane asi karakterini çok güzel oynuyor bayılarak izliyorum iyi ki sen rojbin erden
Rojbin Erden çok başarılı bence burdan yürür gider 💕
Rojbin Erden geleceğin en iyi kadın yıldızı olabilir
Sadece fenomen ve moderatör olarak narcors diyorum paylaşım için teşekkür ediyorum
sanatına yakısır ve dık durusu ve guzellıgı ıle ılgılı
Rojbin Erden çok başarılı bence burdan yürür gider
Prensten tanıdım baya küçük daha ama potansiyel var
Çok yetenekli, başarili bir oyuncu, bu yil inanilmaz parladi, en çok o hak etti
Çok yetenekli, başarili bir oyuncu, bu yil inanilmaz parladi, en çok o hak etti
Bertan Asslani Çok yetenekli, başarili bir oyuncu, bu yil inanilmaz parladi, en çok o hak etti
Derya çok iyi ya nasıl bu kadar az oy almış kimse prens izlemedi mi
oyunu en iyi şekilde izleyiciye geçiren bir oyuncu.
Rojbin Erden güzelliği oyunculuğu sesi herşeyiyle mükemmel birisi diyebilirim 💫
bunlar kimdir hiç bilgim yok desem :D öylesine seçtim birini
Demirhan Demircioğlu 💅
Hiç birini tanımıyorum. Dizi izlemiyorum.
Rojbin Ender diyorum
Özge törer güzel kız
Siz dogru olani secin bn size inaniyorum
Derya varken diğerleri seçenek bile değil bence
Özge ozaacar alır bence
Özge törer diyorum tabii ki
Hiçbiri
#Hükümdar
Özge özacar derim ben.
Derya Pınar Ak & Özge Yağız
Cok guzel hatun oyunculuğu da super
Tanimiyorum hic birini