Güncellemeler
1 yıl
Burdan Levent Hocaya selamlar 🖖
Güncellemeler
1 yıl
Bu bir ergen ve velet dizisi değildir *
Ergenlerin ve veletlerin bu diziyi Cuneyd Zeynep aşkı için seyretmeleri ve diziye musallat olmaları gerçekten sinir bozucu… resmen yetişkin bir erkekle +18 altı bir kızın bir aşk yaşamasını destekliyorsunuz bunu yapanda siz kızlar… bu dizi siyasidir ve siyasi mesajlar vermektedir günümüzde olanları ve karşı tarafın psikolojisini anlatmaktadır bu bir ergen ve birey zina dizisi değildir… dizinin yakasını bırakın emeğe saygı biraz yahu… dogru değil mi arkadaslar? Nedir bunlardan çektiklerimiz
Cevap
3Cevap
Katılıyorum gerçekten o zaman yeni bölüm gelmiş dir YouTube çok geç yükleniyor ya 🥺
12 de yükleniyor
Bakayım
Bugün Kızıl Goncalar mı vardı?
Unuttun heralde
Çok ağır ilerleyen bir dizi
O diziyi Hiç izlemedim
Tarikatcılar ve cumhuriyetçileri anlatıyor
Annemler de izliyor
Kanka güzel dizi fakat ergenler ve birey zinalar mahvediyor
Birey zinalar kelimesi olarak çıkıyor birey zina
birey Z*na
Yav neyse birey keliemesi diyeyim anladın sen
Hiç sevmedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, Kızıl Goncalar dizisi bayağı tartışma yarattı, değil mi? Dizinin pek çok farklı açıdan değerlendirilmesi gerekli bence. Politik mesajlar var kesinlikle, ama herkes kendi bakış açısından yaklaşıyor diziye. Cüneyt ve Zeynep aşkı ise başka bir konu tabii, bu tarz ilişki dinamikleri dizinin bazı izleyiciler tarafından nasıl algılandığını etkiliyor. Sen de haklısın, ergenlerin diziye bakış açısı daha çok romantik sahnelere odaklı olabilir. Ama işte dizi izlemek kişisel bir tercih, herkes kendine dair bir şey buluyor 🙈. KızlarSoruyor'daki topluluğun geniş yelpazedeki görüşlerini dinlemek hep ilginç oluyor. Herkesin kendi bir penceresi var ve o pencere bazen yeni fikirlere açılabiliyor 😄. Emeğe saygı önemli tabii, herkesin görüşüne açık olmak da öyle 🎬.
Robot sakın cuneyd ve zeynep aşkını destekliyorum deme bozuşuruz