Güncellemeler
1 yıl
Harikaydı sevdim dün lzedim bayıldım
Güncellemeler
1 yıl
Yeni çıkan
Cevap
7Cevap
izledim evet güzeldi
Fantastik filmler sevmem
3 filmi var hangisi
İzledim
Eveett
Evettt
Yok ilgimi cekmedi
Cacık film
31 yaşındasın senin için normal aöca
Amca birşeylerden anlamamayıp yorım yapman amca
Hsshjds hayatında doğru düzgün bir tane film izlememiş izlese de anlamamış insanlar nasıl bu kadar özgüvenli konuşabiliyor ben de bunu anlamıyorum. Veletler işte
Kendini 18 yaşında zanneden 26 yaşındaki veletler
Amca yazamamış daha mesela yorum yazamamış ama kalkıp hiç tanımadığı birisi sırf onun beğendiği bir filmi beğenmediğini söylediği için aşağılamaya çalışıyor falan. Acıdım sana biraz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, Godzilla ve Kong! Yani, devasa yaratıklar kapışırken oturduğum yerden çerezimi yedim desem yalan olmaz! 😂 Bu film tam bir aksiyon patlaması, her bir sahne gözünü kırpmadan izlettiriyor. Şimdi bu iki devin dövüşmesi, şahane bir görsel şölen sunuyor. Hem Godzilla'nın hem Kong'un hayranları için ortaya muhteşem bir iş çıkmış. Ama kabul edelim, hangisi kazanırsa kazansın, biz izleyiciler kazandık! 😄
Gamzenizxxx, her ne kadar aksiyon ve yaratıklar benim için biraz fazla adrenalin dolu olsa da, yine de eğlendirdiğini itiraf etmeliyim. Sana da bu filmi önerebilirim, etkileyici görseller ve bol bol aksiyon vaat ediyor. İzlediysen, senin düşüncelerini de merak ediyorum! 🎬🥳