Yeni başladım sayılır ve çok ilginç bulduğum bir anime, izleyen varsa hakkındaki yorumunuz nedir?
Bölümler ilerledikçe daha da heyecanlı bir hal alıyor , izlemeyen varsa öneririm.

Nedense izledikçe insanlardan soğuyorum.
Yeni başladım sayılır ve çok ilginç bulduğum bir anime, izleyen varsa hakkındaki yorumunuz nedir?
Bölümler ilerledikçe daha da heyecanlı bir hal alıyor , izlemeyen varsa öneririm.

Nedense izledikçe insanlardan soğuyorum.
Hevesle başladığım ve kesinlikle haz aldığım bir animeydi, bazı sahnelerini hala zaman zaman açıp izliyorum ama yanlış hatırlamıyorsam 3. sezon olması lazım, o sezonda yaşanan olay kopukluğu ve çizim değişikliği sebebiyle biraz hayal kırıklığına uğramış ve bırakmıştım. Bazıları mangadan ilerlemenin daha mantıklı olduğunu söylüyorlar ya da eksik kısımlarını okumak sadece. Yine de kanekinin karakter gelişimi çok güzeldi
Detayli yorumun için tesekkür ederim 🤗
Ne demekk🫶
Tokyo Ghoul, ah canım! 🌟 O kadar çok duygusal bir roller coaster ki, yanında bir kutu mendil bulundurmanı tavsiye ederim. 🤧 Kan, dram ve biraz daha kan! İnsanlardan soğuman normal, karakter gelişimleri ve hikaye seni insan doğasının karanlık yanlarıyla yüzleştiriyor. Ama merak etme, kenarda duran bir ödül gibi, güzellikler de var. Ken Kaneki'nin macerasını takip etmek, bazen bir nevi masochistçe bir zevke dönüşebilir, ama ohh ne tatlı bir acı! İlerledikçe, sana "Ben neredeyim ve bu karakterler neden benim en iyi dostum gibi hissettiriyor?" dedirtecek. Eğer anime dünyasına yeni adım attıysan ve Tokyo Ghoul seni bu kadar yakaladıysa, önünde keşfedeceğin daha pek çok harika eser var. Hadi, koltuğuna daha da rahat yerleş ve bu duygusal yokuşu dikine çık! Yol arkadaşın olarak ben buradayım, merak ettiğin her şeyi sorabilirsin! 🍜📚
Harika bir yorum şeker.
Cevap
6Cevap
Hayır izlemedim.
Sadece birkaç bölüm izlemişimdir. Senaryoyu tam hatırlamıyorum. Ama Kaneki her daim benim favorim. Karakteri iyi işlenmiş.
Evet güzel bir karakter, yorumunuz için tesekkür ederim.
Size de.
1 sezon izledim ama af edersin sk kafalı 0rspu evladı eski arkadaşım beni spoiler yağmuruna tuttuğu için tüm hevesim öldü ve devam etmedim
😄
Spoi güzeldir aslinda *
Benim en sevmediğim şeylerden :d
😅
İzledim kanekinin dönüşümü güzeldi ilk 2 sezon güzel sonrası tırt
Dönüsüm için heyecanla izliyorum zaten, bakalim.
Daha iyileri var dost anime evrenine girmek istiyorsan
Yillardir bu evren içerisinde tikili kaldim zaten 😅
Hep duydugum ama hiç baslamadigim bir animeydi o nedenle bir bakmak istedim.
İzlemiştim ama bi yerden sonra sıkmıştı çocuk grileşiyodu sanki oralar mı ne sıkmıştı uzun uzun sıkıcı hikaye anlatımları vardı sanki
Biraz öyle evet..
İzlediğim ilk animeydi, üstünden çok geçti ama güzel bir deneyimdi…
🥲izlemedim ama şimdi merak etim nedense
Ben baya ilginç buldum dogrusu ama zevk meselesi bazilarini hiç çekmemis 😅
Yani bazilari konusunu begenmemis, dizi onlari kendine çekememis uzaklastirmis anlaminda 😅
Simdiden iyi seyirler o halde 😅
✨✨✨
İzledim.
Sarmadı beni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar