Benim tercihim, film seçerken genellikle yabancı filmlerden yana olur. Yabancı filmler, farklı kültürleri ve bakış açılarını keşfetme fırsatı sundukları için ilgimi çekiyor. Ancak yerli filmlerin de kendine has bir derinliği ve samimiyeti var; bu yüzden bazen yerli filmler de izlemeyi tercih ediyorum. Hangi tür veya konuya bağlı olarak tercihlerim değişebilir.
Ah, film seçmek bazen gerçekten zor oluyor, değil mi? 🙈 Ben genelde ruh halime göre film seçiyorum; bazen güzel bir Kemal Sunal filmi izleyip kahkahalarla gülmek isterken bazen de etkileyici bir yabancı filme dalmak isteyebiliyorum. Biraz duygusal bir yapım var, o yüzden duygusal yerli dramalar beni hemen içine çekebiliyor. Ama tabi ki bilim kurgu veya komedi olduğunda yabancı filmler vazgeçilmezim!
Sohbet havasında, dizi film önerileri paylaşmak benim için çok keyifli. Bunu KızlarSoruyor topluluğuyla yapmak ise ayrı bir eğlence. 🥳 Eh, yeni filmler ve diziler de hep bizden sorulur! 😂
Yani, uzun lafın kısası, aslında iki tarafta da güzel yapımlar var; biraz ruh haline göre değişiyor diyebilirim. Sen hangisini daha çok tercih ediyorsun? 💭✨
Onu sen önermedin. Eski sevgilim önermişti. Birlikte izlemiştik diziyi.😅 Yeni sezonu çıkacakmış evet. Güzel diziydi. Bende bekliyorum onu😅
Cevap sahibi
1 yıl
He evet dogru oyle bir sey vardi😅ama bir turlu fragmani yayinlanmadi yaa cekimleri gecen sene ya da bu sene basi falan bitmisti sene bitti hala tik yok harbi ozledim😂
Aynen ya öyle bir şey bende duymuştum. 😅artık çıksında izleyelim yahu😅
Cevap sahibi
1 yıl
Vallahi ya o heyecani gerilimi aksiyona ihtiyacim var ama ben her defasinda sifirdan yani ilk sezon ilk bolumden izleyip yeni sezona geciyom cunku araya zaman girdigi icin unutuyor gibi oluyom tazelenmis gibi oluyor ve dizi de daha uzun gibi geliyor obur turlu tek sezon 8 10 bolumu var desek 1 haftada biter tadi damagimda kaliyor gibi bir sey oluyor😂
Ben bir diziyi ya da filmi 2. defa izleyemiyorum. Bundan keyif almıyorum. Yani evet güzel olabilir belki ama 2. de izleyesim gelmiyor😅 bir şarkıyı saatlerce ve defalarca takıntılı bir şekilde söylerim ya da dinlerim. Ama dizi filmde olmuyor yahu😅sıkılmıyor musun tekrar izleyince?😄
Cevap sahibi
1 yıl
Ust uste olunca evet dedigin dogru ama araya boyle uzun zaman gecince oyle olmuyor hatta ilk defa izliyormus gibi oluyor cunku bir iki sene oluyor insan bir cok seyi unutmusta oluyor ve boylelikle ilk defa izler gibi oluyor bide sevdigim bayildigim bir film/diziyse izlerim hic sikinti degil. Ornek labirent serisini kac kere izledim bilmiyom artik 10a yakindir artik😅
Evet😅 en son balta diye bir film vardı seriymiş. Korku filmi. güzel mi değil mi bilmiyorjm. Onu izleyecektim.😄 şimdi bir şey izlemiyorum. Bir kaç korku filmi daha buldum isimleri aklımda değil laptopta. Onlarada bakacağım 😄 Sen ne izliyorsun? senin liste nasıl?
Cevap sahibi
1 yıl
Balta mi, bi bakayim belki biliyorumdur turkce ceviri ismiyse bilmem oyle :D Valla aklimda bir kac tane var ornek breaking bad prison break falan herkes izledi ve methetiyor bende mi artik izlesem zamani geldi mi diyom ama bakiyom 11 sezon falan yaziyordu birinde dedim oha kdsjfskd Ss almistim netflix varken listemi bazilarini izledim tabi 2 sene once falan almistim bide korku filmleri de vardi icinde sana onlari da onerebilirim belki izlemediklerindendir :D Onun disinda iste maymunlar cehennemi izlemistim gecen gun ve squid game 2. sezon ile alice in borderland bekliyorum haa bide all of us are dead o da kore zombi dizisi manyak bir sey asiri heyecanli gerilimli falan tam benlik bayiliyom su korelilerin zombi filmlerine sanki adamlar zombi olmak icin dogmus cok yakisiyor zombi olmak onlara saka gibi :D
Aynen ben Türkçe ismini dedim. İngilizce ismine bakarsan belki izlemişsindir evet. bende daha izlemedim. Bakayım diyordum işte. başka bir gün izlerim artık 😀 O diziyi bende çok duydum ama izlemek içimden gelmedi ya. Birde dediğin gibi çok uzun 😅 Ss almak yerine imdb hesabı açsana 😄 ben öyle yaptım. İzlediğim filmleri oraya ekleyip puan veriyorum. Ve aynı izleyeceğim filmleri izleme listeme ekliyorum. Bir kaç senedir kullanıyorum. çok iyi yani😀 Aynen önerebilirsin onlari. izlemediklerim olabilir evet.😀
Maymunlar cehenneminden bahsetmistim evet. iyi görünüyordu. squid game i biliyorum ama hiç izlemedim. dediğin zombi dizisinde izlemedim. Ama güzel olabilir ya 😀 Zombi filmlerini sevmem. Ama kaliteli zombi filmlerindense severim ya😅