Yerli Film
Yabancı Film
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Komedi ve korku filmlerinde yerli filmleri oldukça başarılı buluyorum ancak aksiyon filmlerinde Cüneyt Arkın’ın bıraktığı bayrağı kimse alamadı. Genelde yerli film izleyicisi olarak başarılı gördüğüm komedi filmlerinde bile bir Yeşilçam kalitesi göremiyoruz. Günümüz komedileri genel olarak küfür ve bel altı konuları ele alarak insanları güldürmeyi hedefliyor ama sonuç olarak izlenme oranları yüksek olduğunu görüyoruz ve bu da önemli bir başarıdır diye düşünüyorum. Bunun dışında aynı Cüneyt Arkın’da olduğu gibi komedi dalında da Kemal Sunal’ın bıraktığı bayrağı da kimse alamayacak gibi gözüküyor. Bunu hedefleyen oyuncular olsa da yıllar geçmesine rağmen hala filmleri televizyonda yayınlanan Kemal Sunal’ın eline su dökemiyor..
Ben her zaman yabancı filmleri izliyorum tabi ki çünkü yerli filmler o kadar kötü ki yani tabi ki de herkesin film zevki farklıdır yargılamıyorum ama ben yabancı filmleri daha çok seviyorum mesela John wick sevdiğim bir seri sade ve düzgün yazılmış bir hikayesi var bunların dışında Joker gibi dram filmlerini de seviyorum ya da yıldızlar arası gibi bilim kurgu filmlerini de izlemeyi çok seviyorum
Yabancı film elbette. İnstagram fenomenlerini oynatıp 50 tl bütçe ile film çekip ondan sonra Türk sinemasına ilgi gösterilmiyor diye sitem etmelerini anlayamıyorum.
Yeşilçam dönemine ait eski Türk filmleri şimdi ki pek çok yerli filme göre daha kaliteli ve yeni şeyler denemeye çok açık. Şimdi ise komedinin bol küfürlü olduğu, gişe de izlenmesi çok diye biyografi filmlerin yapıldığı bir dönemdeyiz.
Abdli yabancıların filmleri bana çok duygusuz geliyor ama ilgimi çeken olursa bakarım.
Kore dizi/film sektörü üretticiliği ile dünyayı sallar.
Cevap
21Cevap
Yerli komedi korku
Yabancı aksiyon animasyon
Yerlide fazla düzgün film yok. Varsa yoksa küfür düz günleri de biraz sıkıcı o yüzden yabancı.
Yerli filmler ya komedi ki buda sadece küfre dayalı oluyor ya da cinli filmler oluyor ikisi de tarzım değil o yüzden yabancı
Yerli film tercih ederim. Ama abimin yönetmenliğini ve yapımcılığını yaptığı filmleri izlemeyi tercih ederim.
Yerli film genel kurtarıcım..
Yabancı film benim için sadece yoğun dram ve 18 yetişkin içeriğe sahip olanlarda geçerli..
Yerli film işinde çok kötüyüz her türlü yabancı film
Yabancı film. Türk yapımı da kaliteli fimler varda, yabancı yapımlar daha iyi
Yabancı film tercih ediyorum ama Manası yüksek seviye yerli filmlere asla hayır demem
Film güzelse farketmezde genelde yabancı filmler daha başarılı oluyo.
Yabancı film. Sevdiğim türler yabancı filmlerde daha başarılı işlenmiş oluyor.
Film ise yabancı dizi ise yerli. Ama her türlü yabancıların yeri ayrı bence
Yabancılar daha başarılı yerlilerin kapasitesi sınırlı
Hakkını veren yerli filmleri büyük bir keyifle izlerim.. Züğürt Ağa filminde Şener Şen in usta oyunculuğu Dünya daki diğer Al Pacino gibi Rober De Niro gibi güçlü oyuncularla kapışir.
Ben genelde olayın daha yavaş aktığı ve kültürümden izler görmeyi sevdiğim için Nuri Bilge Ceylan , Ömür Atay gibi yönetmenleri izlemeyi seviyorum ama distopik veya bilim kurgu izlemek istediğim zaman kesinlikle yabancı filmlere yöneliyorum.
yerli filmlere bayılıyorum. özellikle de şahin k. abimizinkilere
Yabanci film daha iyi
Bazen yerli bazen yabancı
yabancı filmeri daha çok seviyorum bayılırım
İkisiyle de ilgilenmiyorum.
yerli film ve dizi sevmem hep yabancı
Konusu güzelse ikiside olur ama daha çok yabancı
Yabancı filmler daha kaliteli
Yabancı filmler.
yerli hiç seyretmem
Yabanci filmler tercihim.
Yabancı daha kaliteli
Yabancı Film tabi ki
İkiside ama yerlilerin pek tadı yok gibi
Yabancı filmler daha iyi oluyor
Hep yabancı filmleri ve dizileri tercih ederim.
Yabancı tabi ki de yerli ile kıyaslamam dahi
Kore yapım tercih ediyorum
Yabancı film genel..
Yabancı film tabii ki.
Alev aldı buralar
Yabancı tabi
Genelde yabancı tercih ederim
Adamlar biliyorlar işi tabiki yabancı
Yabancı film
Yabancı filmler
yerli tercihim nedensee
Yabancı film.