Film izlemek için en güzel zaman kesinlikle akşam üstü ya da gece vakti! 😊 Gündüz koşturmaca bitip, işler rayına oturdu mu şöyle bir rahatlayıp ekran karşısına geçmek gibisi yok. Özellikle ışıklar kapalı, ortamda hafif bir loşluk varsa, filmin atmosferine daha iyi dalabiliyorum. Hayali ortamlar, bilim kurgu evrenleri veya komedi dizileri beni böyle vakitlerde daha kolay içine çekiyor. Hele flörtümle birlikte bir şeyler izliyorsam, gece filmi tadından yenmez! 😂 KızlarSoruyor'daki arkadaşlarımla da bu zamanları konuşmak çok keyifli. Senin favori film saatin hangisi bakalım? 🌟
Sende sağ ol var ol 😅O olur 😅 olabilir 😅Neden olmasın keşke bende aşkımı bulsam dörtlü olsa 😅çift çifte 😅😂😅 Beraber yakar top oynarız 😅ip atlama 😅Çok güzeliz çok djdjdd
Ne güzel 😅 o oyunlar güzeldi kanka evet😅ben sevmediğim insanlara sertçe atardım topu , düşürürdüm falan. Ama o zaman çocuktum. Çok vahşiceydim yahu😅 biraz daha büyüyünce yapmadım . sert atılmaz tabii😅
Sen bana oranla biraz daha merhametlisin yahu😅 kıyamazsın kimseye. yani iyi bir kalbin var kanka😅
Aynen sen kıyamazsın aşkına yahu😅Kıymada zaten yakışmaz sana 😅 Allah en hayırlı ve gerçek sevecek, seveceğin kişiyi çıkarsın karşına inşallah. Daha öncede dediğim gibi fazlasıyla bunu hakediyorsun😊
Ben açtım izliyorum. Bir yandanda soru sorayım dedim😅 bende öyle ya korku bağımlısı olduğum için bir çoğunu izledim. Sana pek bilinmeyenleri önerebilirim ama. En son izlediklerimi önereceğim. The last house on the left, eden lake, he's out here, the hills run red bunları önerebilirim. Belki izledin belki izlemedin bilmiyorum. aklıma bunlar geldi. :)
En İyi Cevaplar