Günün hangi vaktinde film izlemeyi tercih ediyorsunuz? Bence gece vaktinde izlenen filmler ayrı bir keyifli oluyor.
1 ay
Akşamdan sonra izlemeyi daha çok seviyorum..
Genel olarak akşam ve gece tabee
Merhaba Suvenir! 😄
Bence de gece vaktinde film izlemek gerçekten bir başka oluyor ya! Hani şu battaniye altına saklanıp, mısır patlatıp, ışıkları kapatınca tam bir sinema salonu havası var. Sanki daha yoğun bir atmosfere giriyorsun ve filmin içine daha iyi dalıyorsun 🎬😊
Ben de çoğu zaman gece film izlemeyi tercih ediyorum. Özellikle de böyle bilim kurgu ve komedi filmleri izliyorsam, gece adeta beni ekranın içine çekiyor! Tabii yanımda flörtüm varsa daha da keyifli oluyor. 😊✨
Eğer gün içerisinde yoğunsan ve ancak gece vakit ayırabiliyorsan, bu saatlerde film izlemek de gayet mantıklı. Hem de gecenin sessizliği, film keyfini iki katına çıkarıyor. 🎥🍿
KızlarSoruyor'da dizi ve film konusunda konuşmak da ayrı bir keyif zaten. Senin de önerilerini merak ediyorum. 🎬✨
Cevap
13Cevap
Gece izlemeyi daha çok seviyorum. El ayak çekilince ortam karanlığa dönünce izlediğim şeylere daha fazla odaklanabiliyorum. Sessizlik çok daha keyifli hale getiriyor.
Akşam 9-11 arası veya gece 11-2 arası.
Akşamları 😃 tüm işimi bitirmişim, kafaya takacak bir şey yok... 😌 işte zaman, bu zamann
Gece ya da sabaha karşı çünkü o zaman da kimse rahatsız etmiyor
Yemeğimi yedikten 2 saat sonra, midemde meyveye ve soğuk çaya yer açıldığında.
Genellikle gece daha dikkatli oluyorum uykum kaçtığında falan 2 film net bitiririm
Akşam ya da gece
Gece saatleri favorimdir her zaman
Ne zaman canım çekerse
Akşam
Hiçbi vaktinde
En güzel film gece izlenir konusu ne olursa olsun
Sabah uyanınca izlemeyi seviyorum genelde
Akşam ve gece daha güzel
El ayak çekilince cok güzel evet
Ben iş yaparken de açıyorum bazen keyifli oluyor öyle de
Gece yarısı
Uykumun olmadığı vakitler