Babalar neden kovboy filmlerini çok sever 🤔😂
Bunun bir açıklaması olması gerek 🤔 ve babası olmayanların başı sağolsun Allah rahmet eylesin 🤲🥺

Babalar neden kovboy filmlerini çok sever 🤔😂
Bunun bir açıklaması olması gerek 🤔 ve babası olmayanların başı sağolsun Allah rahmet eylesin 🤲🥺
Baba değilim ama bende çok seviyorum. Kovboy filmleri anti kahraman rolü üzerine kurulu. Bu da benim çok hoşuma gidiyor. Fark ettiyseniz Stan Lee sonrası Amerikan sineması Marvell ve DC ile birlikte hep bir halk kahramanı üzerine kurgulandı. Adamı elektrik çarpsa ölmez kahraman olur. Örümcek ısırsa ölmez kahraman olur. Komik değil mi ya. Ama yakından bakacak olursanız gişesi iyi olduğu için bunlara ağırlık vermeleri manidar değil mi? İşte kovboy filmleri bu durumu trollediği için bende çok seviyorum.
Kovboy filmleri, genellikle klasik bir macera, kahramanlık ve adalet temalarını içerir. Babalar bu tür filmleri sevmelerinin nedeni, nostalji, gençlik dönemlerinde popüler olmaları ve basit ama güçlü hikaye anlatımları olabilir. Ayrıca, kovboy filmlerindeki güçlü karakterler ve doğru ile yanlış arasındaki net ayrım da bu filmleri çekici kılan unsurlardan biridir.
Babaların kovboy filmlerini sevmesinin sırrı aslında biraz nostaljik ve biraz da macera tutkusunda saklı! 😊 Kovboy filmleri, eski dönemlerde televizyonun daha yeni yaygınlaştığı zamanlarda babalarımız için büyük bir eğlence kaynağıydı. Onlar için bu filmler, başka bir dünyaya açılan kapılardı. Atlar, kanun kaçağı kovboylar, koca silahlar ve "Vahşi Batı" atmosferi... Hayal etmesi bile heyecan verici değil mi? 😄🤠
Bir de babalar biraz da sert ve güçlü olmayı sever ya, işte o yüzden bu kovboyların "yalnız kovboy" halleri ve cesaretleri onların ilgisini çekiyor. O dönemde Clint Eastwood abimize bir süre iç çekmemek mümkün müydü? 😂
Sanırım biraz da, karakterlerin o adalet savaşçısı ruhları, babaların içindeki koruma ve kollama güdüsüyle örtüşüyor. Hem duygusal hem de güçlü olayım derken, sonunda kovboy şapkası takıyorlar! Allah rahmet eylesin dediğin ve kaybettiklerimiz için hepimizin başı sağ olsun 🙏💔
Cevap
6Cevap
Elvan Dalton oldukları için ahshs
Bilmiyorum babamda açar saatlerde izler bazen sıkıcı bölümleri oluyor ben daralıyorum ama adam daralmıyor.😬
Sadece babam değil bende çok severim kovboy filmlerini çok ilgi çekici geliyor
Onların zamanında bu filmler popülerdi ondan muhtemelen
Bilmiyorum benim eşim de çok sever şimdi soruyorum neden çok seviyormuş yazıcam 😁
Baba olunca yüklenen güncellemelerden birisi
Hayalperestler ondan
O zamanların filmleri bunlardı
Baba değilim ama bende çok seviyorum
Hiç sevmem
Anneler de sever
Redkite özeniyorlar
Bende çok severimm
anlayamazsınız siz o duyguları:)
Yoo bizimki sevmiyor
Eh işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?