Arka sokaklar ı izlerdim çünkü mesut un enerji hiç bitmiyor suçlu kovalarken o bir Adanalı daki yavuz değil o yüzden dolayı final yapmıyor arka sokaklar
Ask filmi sevmiyorum ki cok kaliteliyse o ayri mesela la la land Hem ask filmlerinin konusu var en azindan pat pat pat cat cat cat dovusuyorlar ne bu şimdi
Dedigim gibi ben cok sevmiyorum nadiren izlerim ama en azindan karakterleri taniyoruz romantik filmlerde diyebilirim ve macera yasamis gibi oluyoruz cidden guzelse. Ama aksiyon filminde vurup kirmaktan baska bir sey yok bundan ne anlıyorsunuz merak ediyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Her erkek sevmez. Fakat adranelin olduğu için hoş geliyor
eğer bir filmin içinde aksiyon yoksa o filmi sevmem hiç aksiyon sahnesi olmayan filmleri çerezlik olarak adlandırıyorum
Geçtik o yolları sahneleri geçtik şimdi bende bir film çekekeceğim varsayalım kurlar set halinde sorlu bir süreç bakalım 🤔
Ne filmi kurlar derken?
Arka sokaklar ı izlerdim çünkü mesut un enerji hiç bitmiyor suçlu kovalarken o bir Adanalı daki yavuz değil o yüzden dolayı final yapmıyor arka sokaklar
Ben romantik aşk ve seks filimleri severim
😂😂😂
Erotik film onerir misin
Olurr
Link de atarim
Hangi tarz peki dahs cok
Bol sexli romantik
Aşk filminin nesini seviyosun
Ask filmi sevmiyorum ki cok kaliteliyse o ayri mesela la la land
Hem ask filmlerinin konusu var en azindan pat pat pat cat cat cat dovusuyorlar ne bu şimdi
Konu hep aynı ama sıkılmıyor musunuz
Dedigim gibi ben cok sevmiyorum nadiren izlerim ama en azindan karakterleri taniyoruz romantik filmlerde diyebilirim ve macera yasamis gibi oluyoruz cidden guzelse. Ama aksiyon filminde vurup kirmaktan baska bir sey yok bundan ne anlıyorsunuz merak ediyorum
Bende her filmi sevmem aksiyon filmleri içinde ama aşk filmi izlemekten iyidir
Zevksiz oldukları için.
Ne sevelim
Komedi
Dram
Biografi
Bilim kurgu
Vs
Komedi tercih ederim
Kore dizileri 😂😂😂😂
@terziayca çok sıkıcı😅
Komedi filmi onerir misin bana :) varsa sevdigin