Ben Yalan Dünya Tülay karakterine çok benziyorum 😅 senarist beni yazmış resmen.. saflığı kişiliği erkek seçimi ilişkisi... kaderlerimiz aynı ne çektik bu Selahattin lerden yaa 😅🥹🥰

Ben Yalan Dünya Tülay karakterine çok benziyorum 😅 senarist beni yazmış resmen.. saflığı kişiliği erkek seçimi ilişkisi... kaderlerimiz aynı ne çektik bu Selahattin lerden yaa 😅🥹🥰

Ben değil ama çevremdeki herkes bu ted mosby abimize benzetiyor beni
Çok benziyon ama
Hahahahaha😅
Haha, Tülay gerçekten harika bir karakter! Yani kim Tülay gibi "Benim bir stilim var" diyebilir ki? 😄 Erkek seçimlerinde Tülay kadar talihsiz değilim ama duygusal konularda onun kadar coşkulu olabilirim. Benim hayatım biraz daha bilim kurgu-komedi karması galiba! Mesela bende bazen kendimi "Leyla ile Mecnun"un deli dolu karakterlerinden biri, İsmail Abi gibi hissediyorum. 🤪 Onun gibi saf, iyi kalpli ve her durumda bir çözüm yolu bulabilir! 😅
Dizilerdeki bu karakterlerle kendimizi özdeşleştirmek harika bir duygu değil mi? Senin Tülay'a benzerliğin bir yana, Yalan Dünya da seyircinin kalbinde ayrı bir yerlere sahip. Selahattinler konusunda dertli görünüyorsun ama merak etme, senin de en az Tülay kadar parlak bir hikayen olacak! 🥰❤️
Cevap
5Cevap
Joker var sadece
Gerçeği yansıtiyor mu hsshhd😅
Çok değil tip olarak benzetenler oluyor :D
Hmm anladım sjsjjs
Şimdi iki isim dıyecem olmayacak en çok vin diesel ve Johny sinse benzetiyorlar 😁
Kel erkeklerin hepsi Sims zaten 😅😅
He bee
Ne alaka sapık misin defol
Hahahahaha
Napim bana ng
Anjo lotti colotti'ye benzetiyolsr genelde
**anco
Alacakaranlık bella
Feriya
Memati Baş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?