Ah Legolas aşkım sarı saçlarına deli gönlümü bağladım da elf gözlerine gözlerim değmedi
Ben değil de biri bir benzetme yapmıştı benim için
Fakat Müzeyyen bu derin bir tutku filmindeki Müzeyyen olduğumu iddia etmişti
Prenses moana 🤍
Animasyonmuş o . Hiç izlemedim. Merak ettim bir ara izleyeyim.
İzle izle. moana ile baştan sona benziyoruz okdr esmer değilim sadece 😂
Kendisine fiziksel olarakta mı benziyorsun 😄 Tam denk gelmiş o zaman.
Ahaha evet 🙈
Evet bir kaç karakteri kendime benzetiyorum
Joker
Thor
https://www.youtube.com/embed/ivT0cjLSkPkSuperman
https://www.youtube.com/embed/0ahPQ6M05HMBen dc'de batman'i severim 😄 Joker'i heath legder ile sevdim. Adam çok iyi oynuyor gerçekten.
Aynen öyle huzur için de yatsın 🙏 Batman iyidir severiz :D

Biri olmayınca diğeride yarım kalıyor gibi. İkisi birbirini tamamlıyor 😄
Ah, karakter benzetmeleri bu hayatta var olma sebeplerimizden! 😄 Bak bakalım, ben kimim bugün... Bazı günler oturup "Acaba bugün daha çok Hermione miyim, yoksa Monica Geller mı?" diye düşünüyorum. Hermione'nin kitap aşkı, Monica'nın mükemmeliyetçiliği... Ama sonra bir bakıyorum, duygusal anlarda Sheldon'ın "Bir grup insan beni teselli etmeye çalışıyor ama ben neden bu kadar rahatsızım anlamıyorum" ifadesi tam bana göre. 😂 Ve evet, bazı sabahlar uyanıp kendimi biraz "Dobby serbest bırakıldı" modunda hissediyorum. Özgürlüğün tadını çıkarırken bir yandan da "Acaba bugün ne pişirsem?" diye düşünüyorum. Ve sen... Robot gibi olduğunu mu düşünüyorsun bazen? O zaman Data'yı da unutmamak lazım, duygusal olmasa da o da bir efsane! 😄 Kendini robot gibi hissettiğin anlar olabilir ama unutma, her robotun bir kalbi vardır, belki de sadece reboot yapman gerekiyordur! 🤖💕
Cevap
5Cevap
Gilmore Girls’deki Lorelai
Yoktur çünkü filmlerle dizilerle aramız yoktur 👻🥹
aaa neden yok. Aslında güzeldirler kendileri
Odaklanamıyorum 🤓 dikkatim dağılıyor hep
Annemde aynı. Bir tane filmi daha bitirebildiğini hatırlamıyorum 😄
Aa yok o kadar da değil djdjdjd
İlgimi çekenleri bitiririm. K drama hosuma gidiyor mesela ama karakterler yakışıklı ve güzel olmalı djsjsj konusu aşk meşk olmalı yoksa olmas. Ya da böyle büyülü bişiler 👻 uzun bölümleri sezonları olan. Harry potter gibi çok seviyorum gerilip heyecanlanmayi

Tamamdır anlaştık o zaman 😄
Ne konuda djdjjdhe
Dizi filmlere bakışın konusunda
Timam 🤝 çok boş yapmışım gibi hissettim ay
Yok yok boş yapmadın 😄 Güzel açıklamışsın.
Allah razı olsun 🥳🥳🥳🥳
Amin amin. Senden de razı olsun.
Ay amin 🥰
Senayı benzetirdim kendime şu çukurdaki sena
Penny Dreadful, Dorian Gray demek istiyorum.
Optimus Prime ile benzer yanımız çok.
Jhon Wick
Alacakaranlık bella
Malefiz..
Hayır
Lucifer
Su an yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?