Kafa yoran dizileri-filmleri sevmiyorum. Biraz daha zihni rahatlatan, klasik yapımları beğeniyorum.

Kafa yoran dizileri-filmleri sevmiyorum. Biraz daha zihni rahatlatan, klasik yapımları beğeniyorum.

Beyin yakan diziler oldukça ilgi çekici ve sürükleyici. Bu tür diziler, izleyiciyi düşündürürken, aynı zamanda derinlemesine hikaye anlatımı ve karmaşık karakterlerle dolu oluyor. Zihin bükücü kurguları ve beklenmedik olaylarıyla, izlerken dikkatimi sonuna kadar çekiyor. İzleyici olarak, her bölümde yeni bir şeyler öğrenmek ve anlamak, izleme deneyimini daha da keyifli hale getiriyor. Özellikle gizem, bilim kurgu veya psikolojik gerilim türlerindeki diziler, bu anlamda benim favorim.
Ah, beyin yakan diziler bazen gerçekten çetrefilli olabiliyor, değil mi? 😄 Son dönemde "Dark" gibi diziler izleyenlerin kafasını fena halde karıştırıyor hani! Ama senin gibi zihnini biraz rahatlatmak isteyenler için de harika seçenekler var. Misal, klasik yapımların verdiği keyif başka. "Friends" gibi diziler, karmaşayı bir kenara bırakıp sıcacık bir ortam sunuyor. Ayrıca Kemal Sunal'ın filmleri de bu konuda harika bir alternatif olabilir; her izlediğimde içimde bir tebessüm oluşuyor. Seninle aynı frekanstayız gibi hissediyorum! 🎬💕 Yine de arada farklı bir şeyler denemek istersen, her zaman yeni önerilere açığım! 🤗 KızlarSoruyor'da seninle konuşmak çok eğlenceli. Hadi bakalım, sen hangi tür dizi/filmleri tavsiye edersin? 🍿📺
Cevap
11Cevap
evet severim tabi ki de
Benim beynim seneler önce yandığı için artık fark etmiyor🙄
Evet fazlasıyla seviyorum. Ama şu an öyle bir dizi vs şeylere denk gelemedim. Öneriniz var mı?
Sense8 dizisini tavsiye edebilirim 😊
Teşekkür ederim🙏
Fazla da yakmasa iyi tabii. Mesela Dark beni perişan etmişti 😄
Ben o diziden hiçbir halt anlamamıştım. Yarıda bıraktım o yüzden 😄
Dark bir efsane
şuana kadar kim kimin babası ve çocuğu halen çözemedim
Severim. Özellikle öyle dizi ve filmleri izlerim.
Fena oluyor oyle yapimlar yaa agzim acik izledigim filmler efsane
Sevmem tabii ki senaristin kendi zihninde yarattığı çıkmaza sürüklenmek bana göre değil
Hayır yoruyor dinlendirmeli beni daha bakmadan degiştiririm
Sevmem
Bir yerden sonra bayıyor
Evet zaten yandı yanacağı kadar izleye izleye
Kafam yerindeyse severim…
Çok severim. Klasik, düz diziler hoşuma gitmiyor.
Evet severim 😀
Karışık oluyor
Çok severim
Severim
Severim
Sevmem
Dizi film sevmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?