Yol da bu yolda cadılar yolunda 🎶🎵 Agatha dizisi güzel gidiyor, Sizce Marvel biraz toparladı mı dersiniz?

Merhaba KScanlar nasılsınız?
En son end game sonrası dc başarısızlıklarının etkisi de eklenirse çokta başarısız sayılmazlar (arrowverse harika gitti) ama sinema önemli.

Marvel kahramanlarının Sony ortaklıklarının süksesiyle ve Disney de bozmaya başlamıştı.

Kaptan marvel 2. Filme gerek yoktu zaten ortada miss marvel dizisi çıkmıştı
Xmen evrenine taşınmak tanışmak için saçma bir film olmuştu.

Aynı şekilde she hulk dizisinde koskoca daradevil şaklaban oldu tutupta film yapmadılar ona özel,
Born again dizisi de belli ki kötüye gidiyordu yeniden çektiler.
Zaten para hırsı gözlerini boyayıp dc de istenilen başarıyı gösteremeyince Sony de marvel de saçmaladı.

Ama millet dersini verdi çoğu böyle berbat dizi ve film iptal edildi artık daha mantıklı genelde deadpool and wolverine gibi fan made odaklı gidiyor olsalar da

Millet yemeyeceği için onunda çok üstüne düşmüyorlar doğal olarak çıkan dizi ve filmler daha tutarlı olacak agatha dizisi harika gidiyor ilk bir kaç bölüm ehh işte olsada
Eğer kalan bölümler de Lady Dead ve Mephistoyu görürsek

Scarlett wich filmi muhteşem olacak.
Adım adım secret wars ikinci bir end game gibi unutulmaz olacaktır.

Sony cephesine bakarsak onlarda darbeyi madame web, morbios ile izleyiciyi yanıltarak derslerini aldılar.
örümcek adam filmlerinde yok Andrew olsun yok tobby olsun olmasın karmaşası yaşadılar.

Şu an için wenom ölme ihtimali ve umarım kolayca harcamak için getirmediklerini düşündüğüm knullu örümcek adam filmlerine taşırlar.

Siz neler düşünüyorsunuz marvel sizce artık toparlıyor mu? Agatha dizisini izliyor musunuz?

Ben aynadakiajan, İyi bir çocuk olursanız evinizde ki aynada beni görebilirsiniz. 🕵️ #aynadakiajan
Yol da bu yolda cadılar yolunda 🎶🎵 Agatha dizisi güzel gidiyor, Sizce Marvel biraz toparladı mı dersiniz?