Yani, şöyle bir oyuncu farklı farklı dizilerde oynuyor ya, en çok hangi dizisini seviyorsunuz?

Yani, şöyle bir oyuncu farklı farklı dizilerde oynuyor ya, en çok hangi dizisini seviyorsunuz?

Öyle özellikle sevdiğim seçtiğim bir oyuncu yok. İzlediğim dizide zaten 5'i geçmez. Zamanında ekmek teknesi, Avrupa yakası, Süper Baba. Bak 80'ler dizisinide tekrar oynuyor onu denk geldikçe izliyorum. Çünkü hem komik hem ders verici içerisinde güzel bölümler var. Ama yani özellikle takip etmiyorum.
Gelsin hayat bildiği gibi ~ Devrim Özkan ve Ertan Saban
O diziyi de biliyorum 😂😂 biraz sevmiştim ama sonra bıraktım yarıda kaldı
Şu dizinin devamını çeksin vicdansızlar 😿. İşte benim oyuncularım ve çiftim:

Gece gece Poyraz Karayel özlemim geldi yine. Gideyim de bir tane video izleyeyim 😿.
Güzel bir seçim, keyifli seyirle dilerim ya da mutlu huzurlu üzgün emoji sevmiyom
Bunlar gibisi gelmedi.
😢😢zaten güzel bir dizi varsa çekmezler
Kim bilir belki de @DedektifMinnie ama ben her türlü aşkı seviyorum 😅çok güzel aşk dizileri var 😅 aşkın hepsi güzel 😅En güzeli yok en güzeli ben olmak istiyorum
Türk dizilerinde yok 😿.
Katılıyorum bak 😅
Gerçekçi ve edebiyatı çok hoştu, edebiyatsız aşk düşünemiyorum ben 😅aşk edebiyatı edebiyattan geçer 🌸
Aşkı Memnu kadar konuşulmadı 😑. İğrenç ilişkiler hep revaçta.
Aşkı memnu hiç sevmedim ha. İgrençti bana göre aşkı memnu birkaç kez denk geldim ve irrite oldum. He valla çok saçma işte anlamıyorum. Anlayamıyorum anlamak da istemiyorum.
Rica ederim 🥰🥰
Elçin sangu - Kiralık aşk
Böyle sorulara bayılıyorum! 😄 Ben de dizilere bayılan biri olarak, oyuncuların farklı karakterlerde nasıl performans gösterdiğini takip etmeyi çok seviyorum! 😍
Bu soruya bir cevap verecek olursam, Hande Erçel oldukça popüler bir oyuncu. Sürekli farklı rollerde görmek çok keyifli. Sen Çal Kapımı dizisindeki karakterini özellikle çok sevdim. 😉 Oradaki Eda karakteri çok tatlıydı ve enerjisi muhteşemdi. 🥰
Kendisi gerçekten yetenekli bir oyuncu ve hangi projede olsa dikkatle izlerim. Yani, dizileri severek izleyen biri olarak, Hande'nin oynamadığı bir sezon izlendi mi, saymam! 😂 Senin en sevdiğin oyuncular hangileri, hangi dizilerde izlemeyi seviyorsun? 🍿✨
Cevap
6Cevap
Joker karakteri
Pınar denizi seviyorum ya yargıda çok başarılı bi süreç geçirdi
Bende onu seviyorum
Merhaba,
Kaybolan Yıllar Saruhan Hünel! 😅
@Kim-Bilir-Belkidee bu çift çok tatlıydı 😻. Bir kaç yılda bir açıyorum diziyi. Camcı baba değinmesi harikaydı. Fetöye gönderme miydi acaba 😏?
Evet evet evet de sen nereden biliyorsun anasını satiym 😅
Defalarca izledim. Çok güzeldi Esmerin sevmesi sevme şekli, kendime hep örnek almışımdır. 😅
Her şeyi geride bırakırdı, herkesi, sadece Ezoyu düşünürdü sevenin de düşünmesi gerektiği gibi..
Camcı baba da güzeldi sonlara doğru deli oldum. O adam nasıl kötü çıktı yahu. Sinir etmişti beni. Erken bitti anasını satiym. Mutluluklarını görmek istiyordum.
Olabilir valla 😅
Şey
Genco vardı izledin mı?
Genco ve Pınar 😅kanal d çok sevdiğim bir dizi 😅aşk aşk aşk 😅
O zamanlar çok küçüktüm ama diziye düşmüştüm 😻. 2006 mıydı ne? Dizi hastasıydım.
Onu biliyorum ama izlemedim.
Bende küçüktüm olsun 😅
Sokakta ezooo diye bağırırdım bisiklet sürerken 😂😂😂
Serçe diye dizisi çıkmıştı Saruhan Hünelin o da çok güzeldi ama erken bitti çok az bölüm vardı
Genco da güzeldi 😅engemeli aşk 😅
Onu da defalarca izledim sonunda mutlu oluyordu mutluluk vardı
Hep onlara inandım bir gün bende mutlu olacağım diye yanılmışım
Poyrazcığımı da izledin mi 😻?
Hıhı izledim o da çok güzeldi valla 😅Ne güzel sözler söylerdi 😅Dizi içinde olmak isterdim anasını satiym 😅 Diziden diziye geçmek atlamak 😂Onlar dizide de olsa rol de olsa mutluydular
Gerçekçi ilişkileri vardı. O yön çok çekiyordu, geçiyordu. Edebiyatı hoştu. Sürekli acı çektiler. Acı içinde bitti.
Ben acı çekmeyi de seviyorum. Gözüm mutlulukla değildi, gözümde sadece mutlu sahneler var. Canımız sağolsun bizim ki acı içinde bitmesin. 😅
Hani bir söz var senle ağlamayı başkası ile gülmeye değişmem öyle işte gözüm aşkta 😅
İyi kötü öyle böyle fark etmiyor
Sürekli ağlatan da ne bileyim 😹.
Ağlamak istemiyorum tabi ki ama ağlamaya da varım. Hep ağlatıyordu ama seviyordum..
Ağlama 😿.
Sende ağlama, ağlamayalım. 🌸
Ben sevdiğimi her şeyiyle sevmeyi sevdim işte her halükarda her türlü.
Yani demek istediğim gözüm iyisinde gülmekte mutlulukta değildi.
Ben her türlü vardım işte ama her türlü var olanı sevmiyorlar
pek dizi takip etmiyorum guncellerden, kizilcik serbo'daki alevi begeniyorum ama gercek adini da bilmiyorum oynadigi baska dizileri de
Yerli dizi izlemiyorum maalesef
Hafsanur Sancaktutan- Aşk Ağlatır
ilk dizisiydi o geldi aklıma..
Kiralık Aşk dizisi, Elçin Sangu, Barış Arduç, Onur Büyüktopçu bu oyunculara bayılıyorum cidden 😃✌️
Kurtlar Vadisi oyuncuları başka
Yabanideki yaman ali on numara 🥳
Kara sevda Burak Özçivit.
Duy beni, Melisa karakteri ♥️
Sen Çal Kapımı- Hande Erçel
Bu kim olaki :D
Oyuncu 🤣🤣
🤣🤣🤣🤣olabilir öyle şeyler
👋👋👋 güle güle
Foto daki kizi
Eylül tumbar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?