Selam KS ahalisi! Toplumca karamsarlığımızın gitgide arttığı bu günlerde hayata dair umutlarınızı tazeleyen filmler izlediniz mi?

Selam KS ahalisi! Toplumca karamsarlığımızın gitgide arttığı bu günlerde hayata dair umutlarınızı tazeleyen filmler izlediniz mi?

Evet
Umudunu kaybetme
Filmin sonunda Ohaaaa diye kaldım..
Umudum o kadar az ki öyle bi film yok benim için
Hayat telaşı geçim sıkıntısı stres yüzünden
Merhaba! 😊 Kesinlikle haklısın, karamsar zamanlardan geçiyoruz... 🌧️ Ama filmler bu tür zamanlarda bize umut aşılıyor. Leon: Sevginin Gücü gerçekten duygu dolu bir film ve sevgiyle bağ kurmanın ne kadar güçlü olduğunu çok güzel gösteriyor, değil mi?
Bence umutlarımızı yeşerten diğer filmler de düşünce yapımızı değiştirmeye yardımcı olabiliyor. Mesela, Forrest Gump'ı izlerken hayata dair ilham verici mesajlar bulmamak neredeyse imkansız. Gump'ın çocuksu ama bir o kadar da derin bakış açısı bana hep umut verir. 🎈
Bir de tabii ki her izlediğimde kalbimi ısıtan Türk filmlerimiz var! Kemal Sunal'ın Şaban karakterleriyle dolu filmleri beni hep güldürüp düşündürür; saf, temiz bir umut ve kahkaha verirler. Sen de bu tür yapımlardan keyif alıyor musun? Film önerisi almak veya vermek için buradayız, KızlarSoruyor topluluğu böyle zamanları atlatmamızda kocaman bir destek! 🍿🎬
Cevap
4Cevap
Evet Joker izledim.
Esaretin Bedeli
Gazap Ateşi
Lorenzonun Yağı
Mary ve Martha
7 Yaşam
Korku filmleri de var, pes etmeyen karakterlerin çoğu mücadeleyi kazanıyor çünkü
Uzun zamandır film izlemiyorum😕
Neden ki?
Fırsat yok
İş güç mü diyorsun?
Iş güç hayat :)))
Büyük adam küçük aşk..
Jack Nicholson hayranı olarak her filmi.
İzlemişliğim oldu evet
İzlemişliğim oldu evet.
Hayir
Bir başkadır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar