Büyük beklentilere girmeden izlediğiniz bir filmin beklediğinizden çok daha iyi çıktığı oldu mu?

Büyük beklentilere girmeden izlediğiniz bir filmin beklediğinizden çok daha iyi çıktığı oldu mu?

Evet izledim tabi ki de.. Spider verse animasyonu.. birincisinden bile iyi olan nadir filmlerden.. ayrıca çok da duygusaldı
Star wars kesinlikle
dedim ki saçma sapan biṣey kesin çünkü garip garip yaratiklar vardı ve sürekli savaṣıyorlardı- halbu ki bilim kurgu severim- sonra ulan baya sarıyor dedim ve beklentimin kesinlikle üstünde bi seri oldu
Ama Disney serisi olmamış
Evet izlemiştim John Wick 4 izlediğim en iyi film olabilir bence, özellikle de merdivenden düşüş sahnesinde sinemada ki herkes ile gülmüştüm herkes de "la yeter artık" demeye de başladı hatta 😂
Birkaç gün önce "Hayata röveşata çeken adam" diye bir film izledim. İsmine baktım troll gibiydi kötüdür diye bekliyordum. Lakin film on numara bir film çıktı ve çok hoşuma gitti.
Cevap
21Cevap
Anne filmi olabilir. Öylesine izlemek için gitmiştim sinemaya. Psikolojik, güzel bir film izledim. Gittiğime değdi.
ben dizi izledim ilk başlarda baya önyargılı başlamıştım ondan sonra her gün 4 5 bölüm izlerdim
The Big Bang Theory sanırım izlediğim en iyi dizi buydu
I * legend. Başrolünü Will Smith'in oynadığı muhteşem bir bir eser.
Tam bir başyapıt. İlk etaplarda çekimser davranıyordum ama harika bir filmmiş.
Ay çok güldüm sansürlemesine 😂😂😂
hayır ama kıtap olmustu beklentımın uzerınde
Genelde öyle oluyor zaten, ilk başta bir şeye benzemiyor aksiyon sonradan gelişiyor...
Zından adası
İki kere izlediğim nadir filmlerden
Birde
Gizli pencere
Var...
Zindan adasi harbiden harika bi film bende 3 kere izlemiṣtim 😃
@blueangel345 utanmasam birdaha izleyecem🤦♂️
Gizli pencereyide izle sonunu tahmin edemeyeceğin bir film.
Benedict Cumberbatch'in oynadığı The Imitation Game
Evet tutsak filmi vardı hiç öyle olağanüstü bir film olduğunu düşünmemiştim.
İnterstaler zaten çok yaptılar diye izlemiştim ama türünün en iyisi çıktı
İlyas bazna öylesine baktığım ama baya saran bir film tavsiye ederim Erdal Beşikçioğlu çok iyi oynamış cidden
Satıcı
disardan bakınca basit gibi gelmisti ama izledikten sonra keşke unutsamda tekrar izleyebilsem dedim 🥺
Adını hatırlamıyorum ama izlemişimdir
Evet izledim.
Grand trismo
Genelde dizilerde oluyor bu durum
7. Koğuşta mucize.
Şeytanın Avukatı⚖️
Ben ıstakoz filminin evrenine hayran kalmıştım
Yok hayır.
Selam, evet izledim Nefesini Tut
Söz 😉
Pardon film demissiniz 😂
Puhahaha 😂
Fark etmez, dizi de olabilir 😊
👍🏻 dhsgjshsjssjkd
Issız adam
Napolyon
Kefernahum
Hayır
Olmuştur da hatırlamıyorum şimdi
Sırpsky 😀
Farklı izlersen sonu üzücü aslında
Sen izledin mi
İşte herkes öyle en iğrenç film falan diye yazıyodu bende o yüzden izlemistim ama düz mantık izlemeyeceksin. Adam o işe ne için giriyo farkında olmadan neler yapıyolar da adama öyle oluyo onlara bakacaksın. Direk cinsellik var diyip geçmeyeceksin filmin sonu hüzünlü mesela, ben s. lak saçma aşk filmlerine zerre üzülmem mesela ama bu filmin sonu hüzünlüydü
Aynen ben hep psikolojinizi bozacak filmler listesin de bu filmi görüyodum herkes bunu yazıyodu yok izlemenin yok psikolojiniz bozulur falan. Bende öyle filmleri severim yani hep korku filmi izleyen birisiyim mesela buna da öyle deyince izledim ama hiç öyle dedikleri kdr abartı bi film değildi. Düz mantık izlenirse yok çocuğa tecavüz ediyo falan diyolar ama adama onu zaten verdikleri ilaçla yaptıriyolar amaç orada yani konu o aslında.
İzledim
Old boy
Ben efsaneyim filmi
oblivion
Forgotten☠️ Gerçekten öyleydi
john wick'ti ya
İzledim
Evet
kanka bildirim gelmiyor sana baksana
Yeşilin kızı anne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?