Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti dizilerinin çiftleri birbirlerinden toksik. Dizileri izlerken hangisinin daha toksik olduğuna karar veremedim. Sizce hangisi?

Seyran&Ferit
Doğa&Fatih
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti dizilerinin çiftleri birbirlerinden toksik. Dizileri izlerken hangisinin daha toksik olduğuna karar veremedim. Sizce hangisi?

Seyran~ Ferit çifti. Çünkü oldukça toksic. Bu konuda kimse ellerine su dökemez. Doğa fatih çifti ise en azından daha bir net. Seyran ferit aşkında gelgitler uzatmalar daha bir fazla olduğu için yalı çapkını reytinglerinde ciddi bir düşüş var.
Şu kızılcık şerbeti ve yalı çapkını dizisinin nesinden haz alıyorsunuz? En iğrenç ilişkiler çarpıtılmış hayatlar vs hepsi bunlarda zaman kaybı. Başka dizilerde aynı senaryo ile yapılıyor... türk yönetmenler bu işi bir bıraksın rezaletler.
Seyran ve ferit demek istiyorum sürekli yeni bir ilişki yapıyorlar biri bitmeden diğeri seyran bile şuana kadar kaç kez evlendi veya evlenme eşiğine geldi
ailesi baskıcı olmasa ne yapacaktı hiç bilemiyorum dsdk ilk bölümleri aklıma geliyor
İkisi de birbirinden beter bence aşırı saçma olmaya başladı hem seyran hemde ferit hele ki fatih ve doğa🧐🙄
Hey oradaki dizi sever! 😄 Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti izlerken toksik çiftler arasında gerçekten bir seçim yapmak zor! Ancak ben birazcık daha Yalı Çapkını'ndaki Seyran ve Ferit çiftinin toksikliğine eğilmek istiyorum. Seyran ve Ferit’in ilişkisi zaman zaman sabırları zorlayacak derecede inişli çıkışlı oluyor ve bu da onların daha toksik olduğunu düşündürüyor bana. İlişkilerindeki dalgalanmalar izlerken bazen "Aman Tanrım, neden?" dedirtiyor 😂
Tabii, toksiklik her yerde var ama umarım bu çiftler toparlanır ve izleyicileri daha az yorar. Sen ne düşünüyorsun, izlerken hangisi daha çok "dizim mi bozuldu yoksa?" dedirtiyor? 😊 İyi seyirler dizi dostum! 📺🍿❤️
Cevap
6Cevap
Seyran-Ferit neden geçen fragmanda evlenme Ferit diyordu oysaki Seyran evlendiği halde bu kadar toksik saçma sapan çarpık ilişkileri izlemekten yorulduk diziyi izlemesem bile her an karşımda fragmanları çıkıyor
toksiklik bizim dizi sekterönün ekmek parası😄😄
İkisi de toplumumuzu olumsuz etkilediğinden birini seçmek diğerini desteklemek oluyor
Seyran ferit ya hep kavga ediyorlar hem ferit seyrani aldatıyor seyran hâlâ feritle kalıyor ama doğa boşandı
Türk dizileri bayıyor 1. Sezondan sonra
İkiside olabilir izlemiyorum zaten
ikisi de birbirinden beter
Bence bunlar değil
kim peki
Alayı
İkisi de beter 😄
Seyro ve Ferit
Doğa Fatih
bunlar degil
kimler peki
türk dizisi izlemiyorum ki baska secenekler varsa alalim