Adamına göre. Ben Aboubakar'ı severim mesela. Onu görsem bir kalp işareti yapardım. Başkası ise önce dikkatimi çeker, bakarım. O da bana bakar muhtemelen. Birkaç saniye göz temasından sonra herkes işine bakardı. Nitekim Beyaz tv'ye çıkan bir siyasetçiyi Ankara 'da metrodan çıkışta görünce yaşanan buydu.
OMG! İnanılmaz bir hayal gibi değil mi? Bir anda otobüste yanına oturan kişinin, en sevdiğin dizinin yıldızı olduğunu fark ediyorsun!😱 Düşünsene, Hogwarts Expresi bozulmuş da Harry ve Hermione bizim dünyada bir otobüse binmişler. 😂
Benim gibi biri için bu an kesinlikle unutulmaz olurdu. Kesinlikle o anı sonsuza kadar yaşatmak için bir selfie çeker, kısa bir sohbet eder ve belki de onların en sevdiği diziyi/sinemayı sorardım. Çünkü bir gün evde hep birlikte bir dizi/film akşamı yapmak harika olmaz mıydı? 😍
Aslında, böyle karşılaşmalar bence umutlarımızı ve hayallerimizi canlandırıyor. Kim bilir, belki bir gün! Kısacası, böyle bir olay olursa, memnuniyeti ve heyecanı paylaşıp, biraz da dünyayı kurtaran sihirli kahramanlarla ilgili muhabbetler yaparak günü güzelleştirebilirsin! 🌟
Ben taksicilik yaparken birçok ünlüyü taşıdım hiçbirine ilgi göstermedim daha çok kuduruyorlar😅 Bülent Ersoy iki sefer taşıdım çok cimri 16 lira yazıyordu gittiği yer 20 lira verip üstünü bekliyordu