Metroda veya her hangi bir ulaşım aracında karşılaşıp beğendiğiniz kişileri bir daha nerede göreceğim adıyla oracıkta açılabilir misiniz yoksa ilk gördüğün kişiye açılmakta nedir düşüncesiyle geri adım atar mısını? 🥸

hiç yapamadığım birşey. 12 durak boyunca muhtelif zaman aralıklarında sıklıkla göz göze gelmiş olduğum pek çok insanın yanına gidemedim. rahatsız ederim kaygısı yüzünden. ne kısmetler teptim Allah bilir :D
Bakış yollarım.
Karşılık gelirse, ineceği durağı beklerim.
İneceği durak için hazırlanırken ben haritalardan yakın bir sokak adı bakarım, indikten sonra "merhaba "xxx sokağına gidecektim, yardımcı olur musunuz" derim.
Bilip bilmemesinin bir önemi yok, önemli olan konuşmayı başlatmam. :)
Metro kullanmıyorum. Beğensem de gidip açılmam, sonuçta nasıl birisi olduğunu hayatında birisinin olup olmadığını bilmiyorum. Anlık bir beğeni olur sadece.
Cevap
32Cevap
Nedir necidir bilmediğim için sadece baktığımla kalırım , açılmam
Duruma göre değişir kadinlara belli olmuyor merhaba demeye kalkınca bıçak çekeni var
Bıçak mı 🔪😂
İnan kötü bir tipte değilim, insanlar sıkıntılı
evet. çok kalabalık bir ortam değilse yanına gidip merhaba diyebilirim.
ama çok kalabalık bir ortamsa zor olur yanına gitmek vs.
Bakmam bile ne acılması sapık damgası mi yiyelim durup dururken
Metrodaki beğeni bir sonraki durağa kadar olur ancak.
Hayır asla beceremem öyle şeyleri ben ama yapanlarda çok hoşuma gidiyor
Yok artık bir metroda görüp insan nasil tanışmak ister... insanlari bu kadar zaman geçirirken bile tanıyamiyorken bide... bu hiç akıllı işi olmaz
üniversite 1 deyken trende bir tane kızı yanında annesi varken ayartmıştım :D sonra da uğraşmadım hiç :D
Hemen açılınır mı önce gidicen normal muhabbet sonra açılma
Merhaba ya şey instan var mı ashdkshd
Hayır, kıyafetine yorum yaparım telefon kabı şekilli ise laf atarım espri yaparım gülerse tamam 😄
Sen profesyonel çıktın 🤭😂
😏😏
Yaşadığım şehirde metro olsaydı birde ksndjdks
Fark etmez başa bir ulaşım aracı muhakkak vardır şansını onlarda denersin artık 😏
Fırsatlar değerlendirilmek için vardır :))
Biliyor musun bir defa denemek istedim. Fakat yeterli cesareti toplayamadım. Galiba bu kadar cesareti kimse toplayamaz.
Bir kez denedim. Olumsuz oldu 😄
Bi kere denedim. O kadar sohbetten sonra herkes kendi durağında kendi yoluna gitti 😁
Hayır, söylemem. Adama sorarlar ne alaka. Nerden geliyor bu samimiyet.
zapık damgası yenir öyle yav
in misin cin misin civici katil misin :D :D
Bir kere açıldım, kız saçmaladı bende gittim. Sonra arkamdan geldi avm de gördüm ama bitti birsey olmadan
Karadenizlimusun?
O kalabalık da göz gözü görmüyor ki bir vagona elli kişi biniyor akraba olup çıkıyor insanlar 😂 😂
Ne söyleyeceğimden eminsem açılırım. Ama günümüzde o kadar olay yaşanıyor ki bunun sapıklık olarak algılanma ve tedirgin etme ihtimali de var.
Hayır her güzele açılsam ohoo
Hayir böyle birsey yapmam
Değişir ama galiba açılabilirdim
Yok artık daha neler 😂🤣
Hic oyle bir derdim olmadi
Benim tipime bakmıyorlar
Utanırım. Yanaklarım kızarır
Hemen açılmam hoş açılmak ta istemem
O anki ruh halime bağlı
Ben bakiștığım hiç kimseye açılmıyorum
Kimseye o gözle bakmam.
Bakmıyorum ki