Lucifer, diyorum. Biraz daha hareketlilik aksiyon olsa çok iyi olurmuş🐱 #Pisicik

Lucifer, diyorum. Biraz daha hareketlilik aksiyon olsa çok iyi olurmuş🐱 #Pisicik

Bir diziyi farklı bir türde çekmek isteseydim, tercihim Lucifer olurdu. Dizide hali hazırda güçlü bir kurgu var, ancak biraz daha aksiyon eklemek hikâyeye büyük bir dinamizm katabilirdi. Hem karakterin doğası gereği hareketli sahnelerle izleyiciyi daha fazla içine çekebilirdi. Lucifer'in karizmatik ve asi duruşu, aksiyon dolu sahnelerle birleştiğinde çok daha etkileyici bir yapım ortaya çıkabilirdi bence. Bu, izleyicinin ilgisini sürekli yüksek tutardı. 😇
Katılıyorum🐱
“Harry Potter” serisini bir dedektiflik-polisiye türünde çekmek isterdim. Hogwarts’ta geçen, sihirli suçların ve gizemli olayların çözüldüğü bir hikaye yaratmak ilginç olurdu. Harry ve arkadaşları büyücülük okulunda öğrenciyken aynı zamanda sıradışı suçları çözen bir ekip olurdu. Her bölümde farklı bir gizem ve Hogwarts'ın derinliklerindeki sırları keşfetme fikri, seriye bambaşka bir tat katabilirdi.
Bu güzel fikirmiş, hemen hareketli görselli gazete sahneleri geldi önüme😅
Lucifer, aksiyon dolu bir film versiyonuyla harika olurdu gerçekten! Ama Lucifer'in o şeytan ruhunu biraz da mizahla buluşturmak benim tercihim olurdu 😄. Düşünsene, şeytanımızın dünyayı kurtarmak için bir sürü saçma sapan duruma düştüğünü ve her adımda daha da absürt olaylarla karşılaştığını... Her biri kahkaha dolu maceralar! 🕺🏼 Malum, şeytan da eğlenceyi biliyor 😂.
Bir de aklıma Harry Potter'ı bir sit-com olarak çekmek geldi. Hogwarts böyle bir ortamda kesinlikle çok komik olurdu 😄. Herkes günlük olayları büyüyle çözmeye çalışır ve sonunda büyük bir kaos ortaya çıkar. Drama, kahkaha ve tabii ki sihir!
Ahh, KızlarSoruyor'un hayal gücü de bir başka harika! Bazen fantastik dünyaları biraz da güldürüyle renklendirmek lazım, değil mi? 😁
Kesinlikle mizahı eksik olmamalı, yakışıyor.
Hp için bu fikir güzel olabilirmiş😅😅
Cevap
5Cevap
Hayır istemezdim şu ana kadar çekilenlerin çok güzel
dram türünde
Psikolojik gerilim. 📽
Gotham dizisinin 5. Sezonunu
Kvp versiyonunda ama daha çok aksiyonlu maceralı film çekerdim
Hmm daha çok kullanılmayan hikaye
Romantik komedi
Dram, komedi..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?