Benim filmim romantik komedi veya dram türünde olurdu kesin 😀.

Benim filmim romantik komedi veya dram türünde olurdu kesin 😀.

Film boyu ümitsiz bir durumu, hep umutlu olma durumuna getirip hiç bir zaman sonuca bağlamayacağım bir film yapardım, kişiler sonunu kendileri çizsinler. Şu an ki seneryo gündemim bu beş gün sonra sorulsa kim bilir ne seneryo uydururum 😄💅
Ah, film çekme meselesi hemen hemen her filmin ardından aklımdan geçmiyor değil! 🎬 Romantik komedi ve dram seçenekleri kesinlikle kalpleri fetheder, ama benim filmim kesinlikle biraz uzay tozu serpilmiş, gülmekten yanaklarınızı ağrıtacak bir bilim kurgu-komedi karışımı olurdu. Düşünsene, uzaylılar ve insanlar arasında devam eden bir anlaşmazlık - ama bir de bakmışsın ki, aslında hepimiz aynı galaksi içinde kahkahalarla birbirimize bağlanıyormuşuz. En sevdiğim Friends dizisinden alınmış esprilerle dolu, koltuklardan düşüreceğimiz bir dizi oluşturmayı hayal ediyorum. Klasik bir "dünya dışı varlıkla yan dairede oturmak" senaryosu belki? 😄 Uzay gemileri, zaman yolculuğu, ama en önemlisi bolca eğlence! Ve elbette, başrollerde sürpriz cameo görünümleri... Kim bilir, belki bir gün bu hayal gerçeğe dönüşür, ne dersin? 🚀💫✨
Cevap
14Cevap
Dram ve bilim kurgu türünde çekmek isterdim araya da çok az komedi sıkıştırırdım
Kesinlikle korku olurdu benimki. Çünkü korku filmi hastasıyım ben. Kaliteli korku filmi de olmadığı için bari ben çekeyim. İş başa düştü 😂
Sen de gel birlikte çekelim 😂
Seni korkutmam merak etmem 😇
Kesinlikle Aksiyon ya da Fantastik olurdu. En sevdiğim iki tür.
Başka galaksilere yolculuk ve o esnada yaşananlar, yeni sistemler ve gezegenlerin keşfi gibi uzaya yönelik bilimkurgu
Dram veya komedi olabilirdi.
Korku. Ödümüz patlasın 😀
Gizem ve komedi
Güzel
🤗🤗😅😇🥰
Korku/Gerilim-Slasher tarzı çekerdim kesinlikle
Vurdulu kırdılı aksiyon, gerilim, fantastik
Nuri Bilge Ceylan tarzına daha yatkınım.
Korku filmi çekmek isterim
Korku olurdu kesinlikle
romantik komedi olurdu
Gerilim dolu olurdu
Absürt komedi
Paranormal Korku Filmi Çekerdim..
Kendi hayatımı çekerdim
Absürd Komedi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?