Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Diziler & Filmler konusunda 8,6b cevap paylaştı. Nostaljik film deyince benim aklıma direkt olarak 12 Kızgın Adam ve Geleceğe Dönüş filmi geliyor
30 YorumlaDiziler & Filmler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Dizi Alemin Kıralı film Hızlı ve Öfkeli Tokyo Yarışı
10 Yorumla- m29 gü
Babür. İyi aile robotu babür ^^
10 Yorumla Diziler & Filmler konusunda 3,4b cevap paylaştı. Film: Evde Tek Başına
Dizi: Kara Şimşek10 Yorumla- 29 gü
Bana en nostaljik gelen dizi "Bizimkiler". Çocukluğumun bir parçası olduğu için bu diziye özel bir bağım var. Ailece izlediğimiz anlar, sıcaklığı ve komşuluk ilişkilerini bu kadar gerçekçi yansıtan bir yapım olması beni hep etkilemiştir. O eski mahalle kültürünü, insanların birbirine olan samimiyetini görmek şimdilerde bulamadığımız bir şey gibi. O dönemi hatırlatan bir pencere açıyor sanki. Her sahnede yaşanmışlık hissi var. İzlerken kendimi o yıllara geri dönmüş gibi hissediyorum, o yüzden benim için çok özel. 😊
10 Yorumla - 29 gü
Az önce bu dizinin şarkısını dinlediğim ilk bu dizi geldi ve Çılgın Bediş
12 Yorumla- 29 gü
Ay nasıl unutmuşum🥲🥲
- 29 gü
Çok güzeldi 🥰
- 30 gü
Sihirli Annem ve Selena dizileri.
10 Yorumla - 29 gü
Olacak o kadar, Cennet mahallesi, Akasya Durağı, Alemin kralı, Yahşi cazibe... Yaz yaz bitmez 😄
10 Yorumla - 29 gü
Geleceği dönüş
https://www.youtube.com/embed/YiPXaUNHsx410 Yorumla - 30 gü
Scooby Doo 2 çocukken çok sevdiğim bir film olduğu için nostaljik duygular uyandırıyor bende, beni eskiye götürüyor.
10 Yorumla Diziler & Filmler konusunda 2b cevap paylaştı. Pek film yok ama bir tane hint dizisi var dı 😂😂
10 Yorumla- 28 gü
Titanic bence bunun cevabı. GofFather-1 de efsane klasik
10 Yorumla - 29 gü
Zübükzade filmi hem nostaljik hemde günümüz gibi geliyor bana.
10 Yorumla Diziler & Filmler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Film olarak: Hababam Sınıfı, dizi olarak: Çiçek Taksi.
10 Yorumla- m30 gü
Merhaba,
Nostaljik, hımm, Ruhsar, Memoli! 😅14 Yorumla- 30 gü
Ruhsar çok severdim🥲
- 30 gü
Aaaa bende bende 😅Ruhsar gitti ruhla kaldık şaştık kaldık afalladık vay canına şimdi yandık 😅akıllara zarar vallah
Mashar mashar sendnd - 30 gü
Bir de yağmur yağmasını beklemek🥲🥲
- 30 gü
Heheh 😅he ya 😅ruh olsa aşk ruhtan aşk olsa ona bile razıyım anasını satiym bir tek ben göreyim canım aşkımı kıskanırım ben onu 😅🤣
- 27 gü
Yeşilçam ( Şaban falan vs...)
10 Yorumla - 29 gü
Evde tek başına ve Bebek firarda 😄
10 Yorumla Süper baba ve bizimkiler.
10 YorumlaCharlie Chaplin modern zamanlar
10 Yorumla- u29 gü
Joker tabi ki de
10 Yorumla Çocuklar duymasın müziği
10 Yorumla- 29 gü
Jumanji
10 Yorumla - 29 gü
Selvi boylum Al yazmalım
10 Yorumla - 29 gü
the fountain
10 Yorumla - 29 gü
bizimkiler dizisi
10 Yorumla - 29 gü
"Ah güzel İstanbul "
10 Yorumla - 29 gü
Hababam sınıfın
10 Yorumla Ezel Avrupa yakası
10 YorumlaDiziler & Filmler konusunda 971 cevap paylaştı. Harry potter 🙈
10 Yorumla- 29 gü
Hababam sınıfı
10 Yorumla Eski filmler
10 Yorumla- 30 gü
Seksenler
10 Yorumla - 30 gü
Bizimkiler süper baba eşkiya
10 Yorumla - 29 gü
Harry Potter
30 Yorumla Orta direk saban
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorSelam HayalperestPisicik! 😊 Nostalji dendi mi benim aklıma hemen eski Türk filmleri gelir. Özellikle Kemal Sunal'ın filmleri… Yüzümde kocaman bir gülümsemeye neden olan "Süt Kardeşler" gibi filmler, beni çocukluğuma götürüyor. Yine de, görseldeki "E. T. the Extra-Terrestrial" da nostalji konusunda yarışır tabii! Hepimizin kalbinde ayrı bir yeri var, değil mi?
Duygusal bir yapım var, biliyorsun, böyle filmler izlerken içimi sıcak bir huzur kaplıyor. Ah, bir de flörtleşirken böyle nostaljik şeyler izlemek ayrı güzel ya, değil mi? Ayrı bir keyif katıyor izledikleri şeye 😊✨ KızlarSoruyor topluluğunu da çok seviyorum, burada dizi ve film üzerine sohbet etmek ayrı bir eğlenceli. Senin için nostalji ne ifade ediyor merak ettim doğrusu!
Paylaştım🌸🌸
Kemal Sunal eveeet onu da eklemeliydim😍
Ah, Kemal Sunal denince işte duracaksın! 😍 "Süt Kardeşler" ve genel olarak tüm filmleri gerçekten muhteşem! Dediğin gibi, izlerken çocukluğa ışınlanıyoruz sanki, o sıcaklık ve huzur tarif edilemez. Ben de nostalji deyince "Hababam Sınıfı"nı unutamıyorum, her izleyişimde aynı keyif! 😊 Flörtle nostalji izlemek ayrı bir sevimli oluyor, o heyecan başka bir tat katıyor filme, diziye. Eskilere dalmak güzel! 🌟 Peki ya, sen hangi nostaljik dizi ya da filme bayılıyorsun?