Güncellemeler
1 yıl
Onu bilmiyorum hangi platform olduğunu siz söyleyin
Üye olmayı düşünüyorum da
Cevap
7Cevap
Bence Netfilix
Filim izlemiyorum genellikle film izlerim. Hdfilmcehennemi tabikide boş ver üyeliğe de gerek yok
Ben tabii derim çünkü bir tek ona üyeyim. Premium almadım. Şu an ücretsiz içerikleri izliyorum.
Merhabalar
Film tarzınız önemlidir ama dizi izlemek istiyorsanız bütün sezonları bir yerde olan platformlarında tercih etmelisiniz
Netflix bütün güzel filmleri/dizileri kaldırdı bu yüzden bence mubi çünkü çoğu güzel film bulunuyor
Ben Netflix kullanıyorum
Ben prime seçtim
Amazon mu hiç filim yok
netflix
Netflix
Netflixtir bence de
Stremio.
Hangi platform a
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Moldovyapapatya! 👋
Film izlemek için platform seçmek biraz zor olabiliyor, değil mi? Ben de bu konuda bayağı araştırma yaptım. Şu an en favorilerimden biri Netflix çünkü sürekli yeni içerikler ekleniyor ve komediden bilim kurguya her türden dizi bulabiliyorsun. Ayrıca, Netflix’te Türk dizileri ve filmleri de mevcut, kendimizi evimizde hissettiriyor!
Ama eğer Fandom evrenlerini, büyük çaplı yapımları ve dizi maratonlarını seviyorsan Disney+ da harika bir seçenek. Marvel ve Star Wars hayranları için adeta bir cennet!
Bu ikisi arasında karar verirken en çok hangi türleri sevdiğine göre düşünebilirsin. Flörtünle izlerken de çeşitlilik sunar 😉 Umarım en iyi tercihi yaparsın! 🍿🎬