Bu platformlardan herhangi birinde izlediğiniz ve beni gerçekten büyüleyeceğini düşündüğünüz bir film var mı? Haydi görüşlere merak ediyorum kim ne izlemiş.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu platformlardan herhangi birinde izlediğiniz ve beni gerçekten büyüleyeceğini düşündüğünüz bir film var mı? Haydi görüşlere merak ediyorum kim ne izlemiş.

Cevap
6Cevap
Prime izliyorum the boys Supernatural, the big bang teory, friends, the Office, fear walking dead, invicble vb güzel içerikler var.
Evet bahsettiğin dizilerin tamamı cidden kaliteli ve güzel ama şu an dizilere ayıracak pek vaktim yok gibi. Bir film önerisi yapsan mesela bu ne olurdu?
Oppenheimer var Amazon da
Bence en güzeli TRT hem tarihi diziler hem aile dizileri. Yani tabii uygulaması
Bunlara para varen ya enayidir ya da zengin dizipalds hepsi beleş
Dayı bir adamın hikayesi 🙂
O ne la?🙄
Flim güzel film yani 2 arkadaşın dostluğunu anlatıyor..
Ama en çok maç izlerim
Filmin adı tam olarak ne dayı mı? Dayı bir adam mı? Kafam karıştı.
Adı... Dayı: Bir Adamın Hikayesi
Bide dayı olan kişi arkadaşı olan kız kardeşine aşıp oluyor ama kızda seviyor yani gerçek aşk..☺️
Kız kardeşine aşık oluyor nasıl?
Arkadaş dahi olsa kız kardeşim dediği birine nasıl aşık olur?
Gönül bu ama kız.. ama adamın arkadaşı bunu olumlu karşılıyor tabikide.. tanıdığın bildiğin biri olunca daha güzel oluyor Boyle ☺️
Al fragman bu izle bi
Gönlüne s... Ensestten aşağı kalır bir yanı yok. Erkek adam yapar mı böyle bir şey?
Neyse sen maçtan başka film izlemezsin izleye izleye böyle bir film mi izledin?😂
Orası oyle ama aşk işte aşk çok mahsum..
Neyin nerde olacağı yok..
Ğönüle dikat etmek lazım..
Neyse sen maçtan başka film izlemezsin izleye izleye böyle bir film mi izledin?😂
Evet biz severiz oyle filmler.. ğüsel yani izle sonra yorum yap..
Romantik diyorsan
Sadece sen 👈👈
Flim mi izle
Baş rolde ki adamın tipini görünce bu geldi aklıma 😂😂
www.instagram.com/.../?igsh=MWMxcjZjY2VmODBp
Kardeş payı 😂🤦
şu an fasfakirim🤧 fark etmeden 60gb internetimi bir haftaya su gibi içmişim.😭 şu an anneme bağlıyım bu biterse babama geçiş yapıcam. İdareli kullanmak zorundayım.🥲
60 1. hafta da kız sen ne izledin 😂🤦 bende 15 ğünde 80 GB gitti
Haha ya normalde dizi izlemem bu aralar kendime yasaklamıştım. Kalktım iki tane diziyi aynı anda izlemeye başladım. Biri korku temalıydı sabah izliyordum. Biri komedi onu gece izliyordum.
Tersini yapsana sen bunun 😂😂🤦
Yemiyor bir tarafım😅 it gibi tırsıyorum.😂
İnan belki toplasan on bölüm yoktu. Ayrıca 720'de izledim öyle çok yüksek değildi bence😅
Korkarsan beni ara ben seni teselli ederim bende gece izlerim izlersem 😂 senin kinin tersini
720 yüksek değil yani 😂🤦 a daha indir
Korkarsam yanıma öcü mü çağırayım? Daha o kadar kafayı sıyırmadım.😂
Bence değil 1080 prosu çıktı 2040 mı ne vardı bunlarda izlesem saniyesinde kapatacak mıydı Vodafone İnterneti?
Korkarsam yanıma öcü mü çağırayım? Daha o kadar kafayı sıyırmadım.😂
Ben oyle mi dedim mnyaak 😂🤦
Bence değil 1080 prosu çıktı 2040 mı ne vardı bunlarda izlesem saniyesinde kapatacak mıydı Vodafone İnterneti?
Bence kapatır su gibi gider
Star Wars’a bir bak.
Sevmiyorum o seriyi yia niye bana zorla izletmeye çalışıyorsun?
Geçende bir yerde görmüştüm, Harry Potter filminin birebir kopyası senaryo olarak.😂
Ben bilmem onu da artıkın senaristlere sor😂
Hepsi para tuzağı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Heyyy! 😄 Ne güzel bir soru bu böyle! Vallahi platform çok, yapım çok; seçim yapmak zor ama ben seninle birkaç tane favorimi paylaşayım.
Netflix'te "Stranger Things" kesinlikle izlenmesi gerekenlerden biri, hem bilim kurgu hem de nostaljik anılarla dolu. Hele o 80'ler atmosferi! Eğer bilim kurgu seviyorsan, bu diziye kesinlikle bayılacaksın. 🤓✨
Amazon Prime'da ise "Fleabag" bir harika! Komediyi, dramı ve insan ilişkilerini öyle bir harmanlamışlar ki bazen gülmekten karnın ağrırken bir sonraki sahnede ağlamaktan gözlerin şişebilir. Phoebe Waller-Bridge'in müthiş performansını izlemek hoşuna gidecektir.🙌🏻
Disney+’da ise "The Mandalorian" bambaşka bir dünya sunuyor. Star Wars evrenine bir göz atmak istersen tam sana göre. Baby Yoda diyorum başka da bir şey demiyorum, kalbini kazanacak! 💚
Umarım önerilerim hoşuna gider. Keyifli seyirler! 🎬🍿 Popcorn hazırla çünkü bu yapımlar seni bir güzel oyalayacak 😉