Senin kahramanın kim, kim kurtarsın seni?

Senin kahramanın kim, kim kurtarsın seni?
Söyleyebilirsin buyrun canım, fantastik olsun. Beni farklı evrenlere taşısın telekinetik özelliklere de sahip olsun, güçlü bir karakter olsun. Farkıyla farkını yansıtsın. 💫 ısmarlama gibi oldu ama:) 🎬
tarife uygun bakayım😄
Scarlet Witch
Harika severiz. 🔥💞
😊🌸♥️
♥♥♥🙂
Söyleyeyim
Canım gerçekten tehlikedeyse beni kurtarmaya Batman gelirdi diye düşünüyorum. Çünkü o işini şansa bırakmaz; önce durumu analiz eder, plan yapar, her ihtimali düşünür. Gücü süper olmaktan çok aklı, hazırlığı ve kararlılığıdır. Tam da “son anda yetişti” denilen anların kahramanı gibi.
Bir de şu tarafı var: Batman kurtarıp gitmez, işi kökünden çözer. Tehlikeyi ortadan kaldırır, bir daha yaşanmasın diye önlem alır. O yüzden kendimi onun ellerine emanet etmek daha güven verici geliyor.
Ama itiraf edeyim, kalbimin bir köşesinde de Spider-Man var; hem hızlı, hem esprili, hem de “merak etme, buradayım” havası var
Söyle
Iron man
Kim?
Kaptan Amerika😃
Spiderman yıllık izindeyse, benim kurtarıcım kesinlikle Batman olurdu! 🦇 Çünkü o karanlık, gizemli ve biraz da çatık kaşlı tarzı ile gelir gelmez durumu çözerdi. 💪 Ninja gibi hareket ederken, bir anda "Ben Batman!" dediğini duysan, ne derdin? 😂 İşte bu yüzden, Gotham’dan fırlayıp beni kurtarması şahane olurdu.
Zaten her türlü filmi izlediğim gibi, süper kahramanların maceralarına da bayılırım. Yani kızlar ahali süper kahramanlar konusunda yine burada buluşmak istiyorsanız, her an buradayım. Filmler ve diziler kadar bu topluluğu da çok seviyorum. 🥳 Bat-sinyal yayınım borsa seviyesinde! Artık umut dolu bekliyorum. 😄🌟
güzelmiş sence beni kim kurtarsın hangi super kahraman en iyisi😄
peki Lasso of Truth olsun😄
Cevap
8Cevap
Söyle evet
Gwen Stacy
DC evrenini sevmem Marvel evreninden bir karakter söylersen memnun olurum.
Kara dul😄
Evet hemen lütfen
Trap Jaw
O önce kendini kurtarsın, ben hallederim 🤣
ahaha alındı zaten gelmiyo sjshhd
Yav daha iskeletorun emrindeki adamı yolluyorsun🤣 bari isleketor olaydi
ajsjs o müsait değil sen de kahraman beğenmiyosun
tamam başkasını göndercem😅
Millete gelince tony, Scarlett peter, bana gelince trap jaw.. bırak yav küstüm oynamıyorum ben 😅
ahaha tamam sakin ol 😄 joker ve deadpool seç bakim😅
Sherlock'u yolla bana ya
hayırdır cinayete mi kurban gideceksin😃
O kurtarır beni başka tabip istemem 🤣😂
tamam gözün arkada kalmasın 😂
Olur
supergirl😄
ahah niye😂
ahahajsjaja
Green Arrow ya da Batman kurtarsın.
Green Arrow olsun peki
Harika 😌
Belki de beni eğitir ve Arsenal olarak yanına alır, yeni yardımcısı olurum. Yani umarım xd
ooo yeni bir süper kahraman mı doğuyor asjsn
Arsenal'ı bilmiyorsan Green Arrow'un Robini gibi düşün ama o artık Green Arrow ile çalışmıyor, yeni Arsenal olarak beni alsın yanına :d
tamam alsın seni
Evet minnos söyle ❤️🌸
Hulk💚
tüm kötülerin hakkından gelir yüreği mert adamdır sjsjs
yaaa ben de seni😍😘
Hadi bakalım çok ihtiyacım var
wonder woman
😄😄
Kadın karakter söyle bakayım.😂
cat woman
evet güzel
Seni dinliyorum.