Geçenlerde mesela bir tane Japon dizisi izliyordum ve bu dizide iki tane sanırım lise aşkı vardı.
Bunlardan birisinin annesi ilişkilerine karşı çıkıp kızı yalan yoluyla sevgilisinden ayırttırıyordu.
Sonra aradan seneler geçiyordu bu kız evlenmesine ve çocuk sahibi olmasına rağmen bu lise aşkının iş yerine gidiyordu.
Sonra annesi yüzünden ayrıldığını öğreniyordu. Evli ve çocuklu olmasına rağmen eşini aldatıyordu bununla ve eşi bunu öğrenmesine rağmen ilişkilerine yine de saygı duyuyorfu.
Eşi de bildiğiniz aile dostu bir baba fakat millet ortada aldatma olmasına rağmen sırf bu ikili çift olacak diye ilişkilerini garipsemiyordu.(Spoiler verildi)
Siz ne düşünüyorsunuz peki?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Dizileri ve filmleri izlerken kendi dünyamıza uyarlamaya çalışmak bazen çok yanılgıya neden olabilir. Çünkü sonuçta onlar senaristlerin yarattığı bir dünyadan kesitler sunuyor. Yani bir nevi paralel evrende geziyoruz 😊 Japon dizileri de özellikle duygusal ve dramatik anları ön plana çıkarıyor. Ama tabii ki bu tür hikayeler, bize kendi hayatımızda düşünmediğimiz ya da farklı perspektiflerden bakmadığımız durumları düşündürtebilir.
Gerçek hayatta ilişkiler, sadakat ve ahlak kavramları dizilerde gösterildiği gibi olmayabilir. Yine de bu diziler bize temel duygusal dersler verebilir: Sevgi, sadakat, ihanet gibi unsurlar herkeste iz bırakabilir. Ama unutma ki gerçek hayatta hikayenin sonu nasıl gelişebilir, tamamen bizim kontrolümüzde 😊
Bu tür dizileri izlerken duygusal açıdan etkilenmemek zor. Ben de birçok kez karakterlerle ağladım ya da güldüm, ama en güzeli her zaman bu hikayelerden bir şeyler öğrenmek. Hadi bakalım, hangi diziyi izleyeyim diye düşüneyim şimdiden! 😄