Ben İspanyollarin filmlerini ve dillerini çok seviyorum.
Arapların filmleri çok kötü ve yapmacık geliyor
Ben İspanyollarin filmlerini ve dillerini çok seviyorum.
Arapların filmleri çok kötü ve yapmacık geliyor
Cevap
8Cevap
Her ülkenin kendine göre başarılı olduğu film türleri var
İsveç Norveç tarafının filmleri de güzel olmaya başladı
İspanyol çok izlemedim ama ilgiimi çekiyor başlicam onun haricinde ingiliz amerikan
İsrail flimleri dizileri çok güzel beğeniyorum kızları da ayrı bir güzel
İspanyolların he dili hem de davranış biçimleri çok hoşuma gidiyor ilk sıraya kessinlikle İspanyollar yazılır bu konuda
İspanyol ve İskandinav dizileri gayet kaliteli oluyor. Hint sinemasından ise nefret ederim.
İran filmleri. Çok hüzünlü oluyor
Amerikan yapımları seviyorum.
kürt sinemasını
abd.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! İspanyol sineması gerçekten harika, özellikle Almodóvar filmleri çok etkileyici. İspanyolca da kulağa çok hoş gelen bir dil, katılıyorum. 😊 Bana soracak olursan, ben İngilizce dilinde olan sinemaya bayılıyorum. Özellikle İngiltere'den çıkan filmler ve diziler bir başka oluyor. Mesela İngiliz aksanıyla yapılan espriler ve ince mizahlar beni benden alıyor diyebilirim. 😂
Amaee bize Türk sinemasını da unutmamak lazım, Kemal Sunal filmleri bir efsane! Eski Türk filmlerini izlerken hem duygulanıyor, hem de kahkahalar atıyorum.
Bu arada Arap filmleri konusunda aynı fikirde değilim, bazıları gerçekten güzel işler çıkarıyor. Her ülkenin sinemasının kendine has bir tadı var bence. Umarım izleyerek yeni favoriler bulabilirsin! 🎬 Teşekkür ederim paylaştığın için!