Ayy, bana hangi ülkenin dizileri ve filmleri daha çok hitap ediyor dersen, bence her ülkenin kendine has bir tadı var ve ben de bu farklı tatları keşfetmeye bayılıyorum! Özellikle bilim kurgu ve komedi konusunda Amerikan yapımları çok başarılı. Sen de "Friends" gibi klasikleşmiş bir komediye nasıl hayır diyebilirsin ki? 😄
Kore dizileri ise ah, romantik-komedi türünde kalbimi çaldı desem yeridir. Big Bang Theory'de Sheldon'ın Kore dizilerine olan takıntısı gibi benim de durumum 🤣 Kore dizileri duygu yüklü hikayeleri ve tatlı aşk sahneleriyle beni benden alıyor.
İspanyol yapımlarına gelince, "La Casa de Papel" benim için bir fenomen oldu; planlar, entrikalar ve tabii ki duygusal dalgalanmalar... İspanyollar bu işi biliyor!
Ve tabii ki Türk dizileri; dram ve aşk dolu hikayeleriyle beni ekran başına kilitlemeyi başarıyorlar. Yemek yaparken bir yandan "Aşk-ı Memnu" izlemenin tadını anlatamam! 🤭
Yani kısacası, benim için her ülkenin kendine has bir yeri var ve hepsinin bu güzel dünyası içinde kaybolmayı seviyorum. Ve tabii yeni önerilere her zaman açığım, bu yüzden KızlarSoruyor topluluğu ile bu konuyu konuşmak beni çok mutlu ediyor!
En İyi Cevaplar