Diziler & Filmler Korku filmi izledikten sonra gece uyuyamayanlar burdami :DD? Inci_qasimova Takip Et Bilge Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor İzledigim an birazcık bile korkmam ama gece uyumaya girdigimde... Korku filmi izledikten sonra gece uyuyamayanlar burdami :DD? Cevapla Film Soruları Korku Filmi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. ben çok severim korku filmi. 0 0 Yorumla
SaykoMann Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 1 yıl Ben uyurum, hatta rüyamda o filmin içinde gibi hissederim😅 0 0 Yorumla
violet899 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Yok hatta kapıyı kilitliyorum sıkıyosa aç diyorum karanlığa😴 1 0 Yorumla
cancanjan Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Ben gayet normal izliyorum hatta bazen komik bile geliyor 0 0 Yorumla
Kdkdmdkdkd Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Bilinç altı yapıyor biraz 1 2 Yorumla Inci_qasimova 1 yıl evet yia Yorumla Kdkdmdkdkd 1 yıl Izleme çok korkunç şeyler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
ben çok severim korku filmi.
Ben uyurum, hatta rüyamda o filmin içinde gibi hissederim😅
Yok hatta kapıyı kilitliyorum sıkıyosa aç diyorum karanlığa😴
Ben gayet normal izliyorum hatta bazen komik bile geliyor
Bilinç altı yapıyor biraz
evet yia
Izleme çok korkunç şeyler
Aksine uykumu getiriyorlar
Battaniyenin altında yatıyorum korkudan