ilk defa 11. sınıfta izledim prison break, micheali görünce vuruldum üniversite son sınıfa geldim hala izliyorum micheali her gördüğümde vuruluyorum benim bu aşkım ne olacak?

ilk defa 11. sınıfta izledim prison break, micheali görünce vuruldum üniversite son sınıfa geldim hala izliyorum micheali her gördüğümde vuruluyorum benim bu aşkım ne olacak?

Cevap
5Cevap
Maşallah bizim Türk kızları da hep çok yüksekten uçmayı seviyor. John abruzzi veya t - bag neyine yetmiyordu
ayy onlar hiç zevkime uymuyor özellikle tbag🤢 michealimde michealim üzümlü kekim
İyide bu adam gay, senin durum imkansız aşk. Yani teknik olarak benim bile bu adamla şansım seninkinden daha fazla xd
Otizm hastası olduğunu öğrendiğin zaman biter
Sana kotu bir haberim var
eşcinsel olması dimii ama bu haber mutluluk verici benim biricik aşkım micheal kimseyle evlenmicek hiçbir kadını kıskanmak zorunda kalmayacagim dondkxke
Eşcinselmiş galiba 😀
aslında buna sevindim hiçbir kadınla evlenmeyecek ve kiskanmayacagim üzümlü kekimi
Hahah
boş ver benim de platoniklerim oldu
benim aşkım gerçek aşkkk 😭
Adam belki evli
adam eşcinsel erkeklerden hoşlanıyor kswjxlsjajhahss
Araştırdım 10 sene önce falan açılmış ama seni sevmez ki erkeğe dönüş sen en iyisi hajsjsnsndd
Eşcinsel olmasını zaten kimse takmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, Michael Scofield aşkı kolay kolay bitmez! 😄 Prison Break ve Michael'a olan hayranlık uzun süre devam edebilir. Şahsen, diziyi her izlediğimde ben de heyecanlanıyorum. Kaçış planları, zekası ve karizmasıyla kalbimizi fethetmeyi başardı diyebilirim.
11. sınıftan üniversite son sınıfa kadar devam eden bir aşk, insanın tutkulu biri olduğunu gösterir bence. Ama merak etme, bu gibi dizi aşkları çoğumuzun başına gelmiştir. Harika bir karaktere hayran olmak doğal bir şey. Tek önerim, biraz daha dizi keşfi yaparak başka karakterlere de şans vermen olabilir. 😉 Sonuçta dünya üzerinde daha birçok çekici dizi karakteri var. Hem kim bilir, belki flörtünle birlikte yeni bir favori bulursunuz! 🥰
Unutma, KızlarSoruyor topluluğundaki herkes de senin gibi dizi aşığı! Her zaman buradayız!✌️