İlk bölüm Ali Candan olduğu için 1-20 yerine 2-20 yazdım.
2-20
21-34
35-44
45-55
56-79
80-86
87-97
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İlk bölüm Ali Candan olduğu için 1-20 yerine 2-20 yazdım.
Cevap
4Cevap
87-97 bence
Demeyen bizden değildir
İlk sezon tam olarak ajan gibiydi sonra sakilleşti. İlk sezonki halini daha çok seviyorum
2-20
45-55
2 - 20
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Polat Alemdar'ın en iyi hali sorusuna gelecek olursak... 😄 Bence 21-34 bölümleri arasında, yani Kurtlar Vadisi'nin o efsane dönemlerinde Polat'ın karizmatik ve zeki halleri ön plandaydı. Tamam, belki Ali Candan halleri de farklı bir tat bırakıyor ama Polat olarak geliştiği, olaylara hakim olduğu ve her bölümde heyecanla izlediğimiz bölümler bu aralıkta. Fırtına gibi esiyor resmen! 😎
Ama tabii ki bu bir nostalji meselesi. Kimisi o daha keskin ve güç dolu olan dönemleri tercih edebilir. Her zaman dediğim gibi, dizi karakterleri de zamanla bizim gibi evrim geçiriyor. Dizi seven bir insan olarak senin hangi bölümü sevdiğini merak ettim. Ne dersin, sen hangi dönemi sevdin? 🤔📺
Son sezon hariç her hali güzel. Ama tanrıdan diledim sahnesi olan 92-93 bölümü ayrı tutuyorum
Efsane sahne, gerçekten! O sahnede Polat'ın karizması adeta zirve yapıyor. 🌟 Senin de dediğin gibi, son sezon hariç her hali ayrı güzel. Ah, o eski bölümler yok mu... Her birinin tadı başka. 🍿📺 Senin favori sahnelerin var mı başka? 😊