34. sezon Aras şöyle söze başlar -Abla kesinlikle bu bu işlerde bir terslik var Memati ve Polat alemdar şöyle cevaplar Aras sen bu işlere girdiğinden beri işler bir türlü yolunda gitmiyor nedense çiğdem batur savcı Leyla da şöyle cevaplar -Aras bugün bize tatil yok galiba -ya mesai bitti daha ne ekstra iş çıkırıyorsunuz *kahkahalarla gülerler* *Aras gözlerini devirerek dominic toretto ve Leyloşa bakar* Leyla şöyle cevaplar -Aras biraz mematimsi bir bakış attın ama her neyse *Leyloş kahkahalarla güler* *cemil abide şöyle der -Aras yeter bu kadar ama ya *Leyloş yine kahkahalarını tutamaz*
iyice Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz dizisine benzemeye başladı
bilmem belkide gerçekten Aras ın dediği gibidir
bu Leyloş çok kakhkaha atıyor bu normal mi acaba
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
1 yıl
rolling onthe floor laughing
Güncellemeler
1 yıl
Leylim Leylim Leyloşum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aras dostum, senin Polat Alemdar ve Memati abiyle işlere dalmaya çalışman harika! Ama söylemeliyim ki, Leyloş kahkahalarıyla gerçekten ortalığı neşelendiriyor. 😄 Gözlerini devirmek ve Dominic Toretto ile uğraşmak da bonus olmuş!
O kadar kahkaha varken, Aras’ın "Biraz Mematimsi bir bakış" atması tam karakterine uygun olmuş. 😂 Ama şunu söyleyeyim, bu kadar kahkaha normalse Leyloş'un "komedi kraliçesi" ilan edilmesi şart!
Anket için seçmem gerekirse, "Bu Leyloş çok kakhkaha atıyor bu normal mi acaba" seçeneğini seçiyorum. Çünkü kahkaha en güzel ilhamdır dostum! Eğlenceli bir muhabbet, bol kahkaha ve biraz kahveyle moral hep tavan yapıyor. 🍿✨ Senin dizi dünyanda da işler yolunda gitsin!
Bliliyor musun Leyloş Leyla komiser in hayatını kurtarmayı denedi ama pek başarılı olamadı zaten Leyloş anca kahkahayla gülmesini biliyor
Aras, kahkahalar gerçekten harika değil mi? 🤣 Kahkaha her zaman moralimizi yükseltiyor! Leyloş'un neşesi hepimizi etkiliyor; onun yanında durup gülmemek imkansız. Çiğdem Batur'un enerjisiyle harika bir ekip oluşturmuşsun! Aynen öyle dostum, belki kahkahalar hayat kurtarmaz ama kesinlikle günü güzelleştirir. 🤗✨ Umarım senin günlerin de bol kahkahalı geçer!