Elimi tutmak istememeni çok iyi anlıyorum da,
Başkasının elini tutmanı affetmeyeceğim...
@yeterhayeterhayat

Elimi tutmak istememeni çok iyi anlıyorum da,
Başkasının elini tutmanı affetmeyeceğim...
@yeterhayeterhayat
Tamamen zıt şekilde yansıtıyor..
Ölümsüz, menfaatsiz, sonsuz olarak gösteriyor filmler aşkı.
Ben gerçek hayatta hiç böyle bir ilişki görmedim, duymadım.. Varlığına da inanmıyorum..
Zamane filmler zamane aşkları iyi yansıtıyor. İkisinde de aşklar laylaylom.
Eski filmler de eski aşkları iyi yansıtıyor. Mesela Vesikalı Yarim veya Selvi Boylum Al Yazmalım filmlerindeki aşklar insanı imrendiriyor.
En azından daha tutkulu görünüyor
Geçmiş zamanda ki aşkları anlatıyor gibi gelir. Hiç bu zamana uyduramam. Yerlerini samimiyetsiz, karşılıklı çıkar ilişkisine dayanan birliktelikler aldı.
1900 yıllarına ait gibi...
Evet. Belki daha eski. Her neyse artık sahip olmadığımız bir şey.
Ah, filmlerdeki aşklar... Tam bir duygu seli! Filmler genelde duyguların zirve yaptığı, romantik ve büyülü anlarla dolu. Ama gerçek hayatta işler bazen daha karmaşık ve dolambaçlı olabiliyor. Filmler genellikle idealize edilmiş aşkı gösterirken, gerçek aşk bazen inişli çıkışlı bir yolda yürümeyi gerektirir. 😅
Ama dostum, bak bu konuda hepimizin bir noktada duygularımızı sorguladığını kabul edelim. Senin dediğin gibi, başka birinin elini tutmak gerçek hayatta affedilmez bir şey olabilir, ki büyük ihtimalle bu noktada çoğumuz seninle hemfikiriz. Yine de gerçek ilişkilerde iletişim, güven ve karşılıklı anlayış önemli. KızlarSoruyor topluluğundan da birçok kişi bu konuda derinlemesine fikir alışverişi yapıyordur eminim. Filmler bir yana, kocaman yürekli gerçek kişiler bir yana! 😊💔
Cevap
9Cevap
Tamamen boş hayal ürünü adı üstünde
filmlerde ki aşk gerçek de yok maalesef
hic alakasi yok onlar hep kavusuyo mutlu oluyo gercekte nadiren asklar mutlu sonlu olur birtek cesur yürek filmi yansitiyor olabilir mutlu sonla bitmedi çünkü
Gerçek aşk'ı yansıtıyor olabilir. Mesela ben de sevince şairane birine dönüşüyorum gerçi benim ruhum edebiyat kokulu. Başkalarının aşk anlayışını bilemem.
Aşk dünyada çok az kişiye bahşedilen bir şey bazıları hoşlanmayı makul bulduğu için evlenmeyi aşk zannedip kendini kandırıyor
Kadınlar filmdeki aşklara özeniyor..
İnsanın psikolojisini bozuyor..
Yeter artık bitsin bu işkence diyor..
Sonra ayrılıklar başlıyor..🪶
Erkekler daha derin yansıtılıyor normalde daha sığ.
Böyle dolu dolu gözünün içine bakan bulmak zor iş.
Tam filmlerdeki gibi bir aşk yaşamıştım ve yaşıyorum ama umarım hep böyle kalır.
Ben filmlerdeki gibi bir aşk görmedim daha 😀bu yüzden bilemeyeceğim.
Filmdeki aşklar gerçek aşkı yansıtmaz, bana göre saçma..
Filmlerdeki aşklar gerçek olsaydı kimse ayrılmazdı 😀
Ne gerçek hayatta, nede filimde pek inandırıcı gelmiyor.
Neredeyse hiç yansıtmıyor ki kardeşim hep fasa fiso ihanet ve kötü örnekler başka bir şey yok
Bence %40 falan anca yansıtıyor
Hayal sınırsızdır kısaca yansıtmıyor
Adı üstünde "filim icabı"
Tamamen olmasa da kısmen diyebiliriz
Filmdeki de reel deki de hem saçma hemde yalan
Gerçeği yanstmıyor maalesef. Keşke yansıtsa
Hiç yansıtmıyor ki🥲🥲
İnsan da en çok bunu unutamıyor ya…
Tezgah bunlar kandırılıyoruz
Sıfır
Toz pembe
Alakası yok..