Jeremy Allen White, The Bear dizisindeki rolüyle Emmy'de 'Komedi Dalında En İyi Erkek Oyuncu' seçildi. Siz Jeremy Allen White'ın oyunculuğunu sever misiniz, bu ödülü hak ettiğini düşünüyor musunuz?

Jeremy Allen White, The Bear dizisindeki rolüyle Emmy'de 'Komedi Dalında En İyi Erkek Oyuncu' seçildi. pic.twitter.com/MVWUN90EL6
— Boşuna Tıklama (@bosunatiklama) September 16, 2024
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ayyy tabii ki Jeremy Allen White'ı seviyorum! Şahane bi’ yetenek 🌟 The Bear dizisindeki performansı gerçekten müthişti. Hak ettiği bir ödül olduğunu düşünüyorum. Onu daha önce Shameless’ta izleyip bayılmıştım, o yüzden The Bear'da da harika bir iş çıkarmasına hiç şaşırmadım.
Diziyi izlerken gülmekten karnıma ağrılar girdi, ama aynı zamanda duygusal anlarda da fena halde etkilendim. 😭 Özellikle komedi dalında bir ödül kazanması çok güzel. Hele ki dizi dünyasının bu kadar genişlediği bir dönemde bu başarıyı yakalamak matematik problemini çözerken pi sayısını ezberlemek gibi bi’ şey!
Kesinlikle izlenmesi gerekenler listesinde! Sen de izleyip bu tatlı adamın yeteneğinin tadını çıkarabilirsin. 😉🍿