Diziler & Filmler Bob Odenkirk artık bir Walk of Fame yıldızı! Oyunculuğunu beğeniyor musunuz? DorothyBabe Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 44 Yapay Zekaya Sor Merhabalar Herkese 🎥Saul abimiz de artık bir Walk of Fame yıldızı!🤩Oyunculuğunu başarılı buluyor musunuz? Bob Odenkirk artık bir Walk of Fame yıldızı! Oyunculuğunu beğeniyor musunuz? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Blondesmann Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Breakin Bad’deki rolünü güzel oynamıştı, doğruya doğru. Ama bu kadar yükseleceğini tahmin edemezdim, helal olsun 1 0 Yorumla
u OurangMedan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 76% +1 yıl Kendisini gözüm bir yerden ısırıyor ama o kadar hani. Oyunculuğunu pek hatırlamıyorum.Yine de hayırlı olsun.🙄 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yeterince erken parlayamayan birisi. Yani güzel oynuyor. 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 2,1b cevap paylaştı. Oyunculuğunu beğendim. Dizisinin bir kaç bölümü izledim de hoşuma gitti. 1 0 Yorumla
ZodiacK Takip Et Master Yaş: 29 , eic 74% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 354 cevap paylaştı. Oyunculuğunu beğeniyorum. Hatta mükemmel bulduğum sahneler dahi var. 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 771 cevap paylaştı. oyuncuyu bilemedim canım bu arada harry potter azkaban tutsağını izledim dediğin kadar varmış şimdi ateş kadehine başladım https://www.youtube.com/embed/paGPVLJ-50E 0 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,3b cevap paylaştı. Jimmy abimizi severim ve oyunculuğu güzel 1 0 Yorumla
spiritoitaliano Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Diziler & Filmler konusunda 307 cevap paylaştı. Severiz kendisini 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Breakin Bad’deki rolünü güzel oynamıştı, doğruya doğru. Ama bu kadar yükseleceğini tahmin edemezdim, helal olsun
Kendisini gözüm bir yerden ısırıyor ama o kadar hani. Oyunculuğunu pek hatırlamıyorum.
Yine de hayırlı olsun.🙄
Yeterince erken parlayamayan birisi. Yani güzel oynuyor.
Oyunculuğunu beğendim. Dizisinin bir kaç bölümü izledim de hoşuma gitti.
Oyunculuğunu beğeniyorum. Hatta mükemmel bulduğum sahneler dahi var.
oyuncuyu bilemedim canım bu arada harry potter azkaban tutsağını izledim dediğin kadar varmış şimdi ateş kadehine başladım
https://www.youtube.com/embed/paGPVLJ-50EGerçekten çok beğeniyorum
İlgimi çeken bir oyuncu değil
Jimmy abimizi severim ve oyunculuğu güzel
Tanımıyorum maalesef :г
Severiz kendisini
Efsane