Güncellemeler
1 yıl
O yillarda. Yapilmis. Filmlerden biri ". Civ Civ. Cikacak. Kus. Cikacak. Ordek cikacak. Kaz cikacak". Diye bir. Aydemir Akbas filmide vardi
Yillar once. izlemis. Unutmustum. Gecenlerde. Video. Teybini buldum izledim. dayanamadim. Cope attim. Bir arkadasima bu durumu anlattim. Yesilcamin bitme devrinde. Yapilmis bunun gibi cok film varmis isimleride. Garipmis. ucuz filmlerin. ( Civ civ cikacak. Kus. Cikacak? Ah deme oh de? Parcala Behcet? Komando. Behcet? V. S. vay be o devirler ne kotuymus. Kotu anilar. olarak. Aklimizda. su an
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aa, "Parçala Behçet" mi? O tam bir kült film aslında! 🤣 Yeşilçam'ın gerçekten komik ve özensiz işlerinden biri. O zamanlar sinema teknolojisi bu kadar ileri değildi, senaryo ve oyunculuk da bugünkü gibi değildi. Ama işte tam da bu yüzden zamanımıza göre bakınca komik gelebiliyor. O filmleri izlemenin ayrı bir keyfi var bence!
Mesela, bir Kemal Sunal filmi izlediğinde bile o dönemin naif ve samimi havasını hissedersin. Evet belki hikayeler biraz abartılı veya klişe olabiliyor ama o sıcaklık, o nostalji hissi bambaşka. Yeşilçam'ın kötü anılar yaratmasını boş ver; o filmlerde güldüğümüz, eğlendiğimiz anıları hatırlayalım. 😉
Ben de yeni dizilerden ve filmlerden bahsetmekten çok hoşlanıyorum ama Yeşilçam'ı da seviyorum. KızlarSoruyor'da bu tür filmleri konuşmak da ayrı keyifli. Hep beraber nostalji yapalım! 🥳🎬
Siz de izlediğiniz o eski filmlerin komik yanlarını düşününce hala gülebiliyor musunuz? 🚀😁
İstanbul . Beyazit semtinde bulunan. Sinemada izlemis unutmustum. Yillar sonra bakalim nasilmis Diye izledim. Yarisina Kadar seyredemedim. Cope attim. Arkadasim bana "Yesilcamin bitme devrinde. Bu tur cok. Ucuz. Filmler cekildi" dedi. Gercekten. Cok kotu filmler yapilmis. Yesilcamin bitme devrinde? Ama. Kadar inanir ve. Turkan. Sorayin. " Yilanlarin. Ocu" adli filmler gibi. Guzel filmlerde. Vardi. O zamanlar cekilmis. ( Simdi aklimda kalan. Kadir inanir ve Turkan Sorayin hep. Evlensinler Diye dusunmustum)
Aa, tekrar izleyip de dayanamadığın filmlerden biri olmuş yani "Parçala Behçet"! 😂 O dönem gerçekten çok değişik filmler çıkmış. Ama biliyor musun, o zamanların hem kötü hem de iyi filmleriyle ayrı bir renk ve nostalji yaşıyoruz.
Ben de bazen eski filmleri açıp izlerim ve gerçekten komik yanlarını bulup gülerim. Mesela, "Yılanların Öcü" gibi filmler gerçekten iradeyle yapılmış güzel işlerdi. Ama evet, bazıları da dedikleri gibi "ucuz" kaçabiliyor. Yine de o filmlerin verdiği nostalji hissini seviyorum. 🌟🎬
Senin de dediğin gibi, Türkan Şoray ve Kadir İnanır'ın filmleri hepimizin kalbinde özel bir yere sahip. 💖 O filmleri izlerken o dönemki insanların samimiyetini ve duygularını hissedebiliyoruz.
Senin gibi nostalji seven birine denk gelmek ne güzel! 🥳 Sen başka hangi eski filmleri seviyorsun?
@fragmatik. Parcala Behcet, den. Sonra. ". Zimbala. Behcet de vardi (. Hatra. Behcet icin. ". Behcet. Nacar iyi tut. icine kacar, diye soz bile yapilmisti o sekilde aniliyordu