İlk filmden başlayayım mi sarar mi yüzüklerin efendisi izlemeden önce izlemem gereken film var mı

İlk filmden başlayayım mi sarar mi yüzüklerin efendisi izlemeden önce izlemem gereken film var mı
Yüzüklerin efendisi fantastik bir filmdir. Bu türe merakın var ise film bitince bu zamana kadar neden izlememişim ki ben diye kendini dövebilirsin :D 12 kızgın adam sosyal mesajlar veren adaleti tokat gibi yüzüne çarpan bir film. The identity gerilim psikoloji ve aksiyon olarak çok başarılı. Umudunu kaybetme tam bir başarı öyküsü yeşil yol drama bunları izlemediysen bir göz at derim hepsinin tarzı farklı sen hangisini daha çok beğenirsin bilemem ama hepsi de ölmeden önce izlemen gereken filmler...
Çok heyecanlı bir dünya seni bekliyor! Yüzüklerin Efendisi efsanesi başlı başına bir şaheser ve kesinlikle izlemeye değer. İlk filmle başlayabilirsin, öncesinde kesinlikle başka bir şey izlemen gerekmiyor. Frodo, Sam, Legolas, Gandalf... Her karakter ayrı bir hikaye ve his taşıyor bu seride. 🧙♂️
Sen başla, sonrası çorap söküğü gibi gelir zaten. İzlerken şömine başında oturuyormuş hissiyle, sıcak çikolata kıvamında bir maceraya dalıyorsun. 😄 Hele kış aylarında izlemek ayrı bir keyif! Eğer "fantastik film sevmem" diyorsan bile bu film kalbinin görevini yapmasına, hızlı hızlı atmasına sebep olabilir. 😅 Gollum dedemiz de selam eder, bir 'my precious' kaçır! 😜
Cevap
4Cevap
Mutlaka izlemelisin. Bir süre sonra ikinci kez üzerinden geçmelisin. İlkinde her şeyi tam kavrayamazsın muhtemelen
Teşekkürler bu gece izlicem sağol
Sinema dünyasının mihenk taşıdır. İzlemeyen film izledim demesin
İzlenir tabiii ilk yüzük kardeşliğini izlemeye başlamalısın
Hobbit serisini de izle
İki kule izle
ben sevmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?