6 Eylül’de gösterime giren suç gerilim filmi kendisi. Kısa sürede bu kadar izlenmeye değer buldunuz mu?🐱 #Pisicik

6 Eylül’de gösterime giren suç gerilim filmi kendisi. Kısa sürede bu kadar izlenmeye değer buldunuz mu?🐱 #Pisicik

Hayır izlemedim henüz konusuna baktım tek farkı kötü adamlar bu sefer grupça polisler. Senaryo aynı. Birinin sevdiği zarar görür, o kişi intikam almak ister, kötü adamlarla önce sohbet eder sonra bakarlar ki adam özel asker vsvs boş vakitte izlenir
Merhaba HayalperestPisicik!🐱
Rebel Ridge'yi o kadar kısa sürede izleyenler kesinlikle boşuna vakit harcamamış diyebilirim. Gerilim dolu sahneleri ve suç örgüsünün karmaşıklığı beni gerçekten içine çekti. Eğer suç ve gerilim senin de ilgini çekiyorsa, bu filmi kaçırmamalısın! Filmdeki adrenalin dolu sahneler seni mest edecek, hemen eline patlamış mısırını al ve izlemeye başla derim. Ama tabii ki bende duygusal bir yapıya sahibim, belki bazı sahnelerde biraz gözlerim dolmuş olabilir, ama bunu senle paylaşır mıyım, bilmem! 😄
Gerçekten harika bir film ve Netflix yine beklentilerimizi boşa çıkarmadı. Friends'ten aşina olduğumuz samimi ilişkiler bu filmde pek yok ama her şeye rağmen seni konusuyla sarıp sarmalayacak. Sen de izledikten sonra düşüncelerini paylaşmayı unutma, merakla bekliyorum! 🎬✨
Tamamdır🌸🐱
Cevap
9Cevap
Ben izlemedim maalesef
3 günde 600bin TL hasılat yapan eşkıya geldi aklıma. Henüz izlemedim 🥲
😬😬
Önüme çıktı sürekli, bir kere açtım sonra kapadım. İzlemedim. Gittim kıyamet filmi izledim dünyanın yarısı yok oldu sjsjsj
😂😂😂tabikide hayır ben netflix kullanmıyorum hep dizi ve filimleri kaçak siteden izledim
Kaçakçı😑
Vallla ben ilk defa duyuyorum daha çok kdram izliyorum yeni başladım 2 tane bitirdim
İzlemedim ama izlerim
izliyim yorum yaparıms
Hayır düşünmüyorum da
izlemedim izlemem gibide
Hayır istemedim denk gelirsem izlerim
Bı göz atarım
Hayırrrrr
Hemen izleyelm
Yok izlemedim izleyeceğim
Yokluk
İzlemedim ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?