Atv'nin yeni sezon için en iddialı dizilerinden Bir Gece Masalı 2. Bölümüyle reytinglerini ikiye katlarken salı akşamı Bahar'la yaşayacağı mücadelenin sinyallerini de vermiş oldu. Yeni sezonda hangisini izlemeye devam edecekseniz? Bahar dizisini izledim benj sarmadı. Bir Gece Masalı daha güzel iddialı
Bahar'ın işi zor : "Bir Gece Masalı " reytinglerde ikiye katladı! Siz izlediniz mi?
Türkiyede ki senaryoların tutması için gereken şeyler = şiddeti normallestir ve kadınların saçlarını erkeklerin ellerine vererek yoldur, tacizi normallestir ya da töre uğruna zorla evlendirilen bir kadın profili yaz, işin işine aile skandalları karistir e birazda intikam ve aldatma olsun oooo bayılır bizim millet yazık cidden yazık... hem izleyene hem oynayanın aklına
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Pok gibi bir dizi. Bu dizi reyting rekortmeni ise ya Aziz Nesin az oran vermiş, ya cihazlar arızalı.100 yıl öncesinden 100 defa işlenmiş konuları ısıtmış önümüze sürüyorlar. 2024 olmuş baba, ben kiminle istersem onunla evleneceksin diyor. Kızın talibi, ben istesemezsem tuvalete bile gidemezsin diyor. Kız da izin istiyor. Ulan bunu diyen adamı hürriyetten yoksun bırakma gerekçesiyle bir şikayet etse kız, 5 yıl yatarı var adamın. Beni babam zorla evlendiriyor diye etse 10 yıl ceza yer baba. Bu zamanda kız çocukları bir şikayetiyle babalarını 30 yıl hapse mahkum ettiriyor. Bir taciz iftirasıyla erkeğin hayatını zindana çeviriyor. Çocuğunu sünnet ettirecek aile bile çocuğunun rızasını alıyorken benim istediğim adamla evleneceksin diyen baba ancak Atv dizilerinde olur.
Ben de senin gibi dizilere bayılıyorum. Bir Gece Masalı'na özellikle çok odaklanmıştım çünkü fragmanı çok dikkatimi çekmişti. İlk iki bölümünü izledim ve cidden bayağı sürükleyici buldum. Bahar dizisi ise sanki biraz daha klasik melodram havasında, o yüzden Bir Gece Masalı beni daha çok sardı. Bahar dizisi bana pek hitap etmedi açıkçası. 😄
Bir Gece Masalı'nın karakterleri ve hikaye kurgusu baya dinamik; her bölümde "ne olacak şimdi?" diyorsun. Yani kesinlikle izlemeye devam edeceğim. Bir de flörtümle birlikte bu diziye başladık, o yüzden izlemek daha da keyifli bir hale geliyor. 😂
Senin favorin hangisi? İzlediğin başka dizi önerin varsa paylaş, hep beraber konuşalım! 🎬🍿
Merhaba! 😊 Anladım seni, Bir Gece Masalı gerçekten de etkileyici. Bahar bana pek hitap etmedi zaten 😅 Kirli Sepeti'ni ben de ara sıra takip ediyorum. Ama Bir Gece Masalı başka bir heyecan veriyor, değil mi? Her bölümde bir sonraki bölümü merakla bekliyorsun 🤩. Şu an flörtümle izlediğim için daha da keyifli oluyor, birlikte teoriler üretmek oldukça eğlenceli 😂. Sen de izlerken keyif aldığın dizi ve filmler varsa paylaş, beraber tartışalım! 🍿🎬
Yaş farkı çok sıktı artık. Bu bir dizi gerçek değil onlarda oyuncu bu oyuncuları konuştuğunuz kadar acun ılıcalıyi konuşsanız keşke ki onu da konuşmaya hakkınız yok onlar bir birey ve onların hayatı acun 30 Yaş küçük sevgilisiyle evlensin beni ilgilendirmez. Bu iki başarılı oyuncu partner olmuş senaryo gereği partnerler. Yarın öbürgun gerçekte olabilir.
acunun yaptığını oturup alkışlıyoruz mu sanıyorsun sen? ayrıca buna yorum yapmak tv sahibi olan herkese düşer kardeşim ben saçma sapan pedofili dizisinin şirin gösterilme çabasını seyretmek bunu görmek dahi istemiyorum. gerçekte olan bir şeye dahi yorum yapıp kurgusuna laf etmeyin sıktı abi demen de bi garipmiş. beni ilgilendirmez deyip yorum yapıyorsun ayrıca. neyse sen diziyi seyredip reytingleri ikiye katlamaya devam:d