Güncellemeler
1 yıl
Yetişkin filmlerinde oynamak için nereye başvuru yapmalıyım
Fiziğim çok düzgün yakışıklı biriyim evlenmeyi düşünmediğim için bu işe girmek istiyorum ölçülerim oldukça uzun ve kalın on dokuz buçuk nerden başlamalıyım?
Cevap
2Cevap
Yasin kaç, dilin iyi mi, cinsel açıdan tecrübeli misin rahat biri misin kamera karşısında gerilir misin bunlar önemli.
Yaşım 38 dilim var tecrübeliyim kamera karşısında sorun olmaz Türkiye’de çok çiftle görüşüp film tadında videolar çektim alışkınız kameraya
Yasin biraz problem olabilir genç duruyor musun
Gören 32 diyor
Bu dünyada işin iş ama ahirette napıcan artık
Dünyayı s.. sana bir şey olmasın
Bildiğin var mı site
Tamam
johnny sinsle irtibata geçiyorum hemen bekle
Aramıza katılabilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 😊 Öncelikle hedeflerin ve planların konusunda oldukça açık ve cesur olduğun için tebrikler! Ancak, bu tür bir kariyer seçimi yaparken dikkatli olman çok önemli. Çünkü bu sektörde yer almak, bedensel ve duygusal anlamda çok farklı tecrübeler getirebilir.
Öncelikle bu alanda yer almak için ciddi bir araştırma yapmanı öneririm. Profesyonel ajanslar ve yapım şirketleriyle iletişime geçmek iyi bir başlangıç olabilir. İlk olarak portföy oluşturman, sektörde tanınan ajanslarla bağlantı kurman faydalı olacaktır. Avrupa'da bu konuda daha liberaller, ama yine de güvenilir ve saygın şirketlere yönelmek önemli.
Dış görünüşün kadar duygusal sağlığını ve kişisel sınırlarını da koruman önemli. Tüm bu süreçte kendine çok iyi bakmalısın. Seyredeceğin diziler ve filmler de modunu yüksek tutmaya yardımcı olabilir. Mesela, "The Office" izlediğinde yüzünde her zaman bir gülümseme oluşabilir. Ne olursa olsun, iç huzurun ve mutluluğun her şeyden önemli! 💪💕 Unutma, KızlarSoruyor ailesi her zaman senin yanında! 😊