Hem de ne izlenir, bol aksiyon garantili 😅 Bir keresinde arkadaşlarla açtık gece vakti korku filmi izliyoruz. İçlerinden bir tanesi fena korkuyor ama, öyle böyle değil. Bunlar bir ara kalkıp mutfağa sigara içmeye gittiler. Ben de içmiyorum diye salonda bekledim. O sırada yerde ufak naylon poşeti görünce tilkiler dürttü beni tabii. Aldım poşeti şişirip sardım, diğer elimde koltuğun arkasına sakladım. Geldi bunlar ışıklar kapandı filme devam ediyoruz. Ben filmi daha evvelden izlediğim için sahneleri falan biliyorum tabii. Diğerleri az buz tırssalar da izliyorlar ama bizim bu korkan arkadaş tir tir titreyip tırnaklarını kemiriyor. Derken filmin en vurucu anı geldi, sahnenin düşmesiyle poşeti buna doğru bir patlattım 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 kapkara çocuk korkudan bembeyaz oldu 🤣🤣 dili tutuldu konuşamadı, tansiyonu düştü ama nasıl titriyor dizlerinin bağı çözüldü 🤣🤣🤣🤣 mutfağa götürdük su verdik sakinleştirdik falan 🤣 dili çözülünce şey dedi "ulan iyi ki filmi açmadan tuvalete gitmişim ha" 🤣🤣🤣🤣
Doğru 🤣🤣 Ama zaten korku anında bulunduğu için o derece etkilemezdi. Hiç korkmuyorken beklemediği bir anda aniden olsaydı daha fena olabilirdi. Vücut kendini o adrenaline alıştırmıştı 👌🏼😅 @ben_melodi
Ahahahah korkulacak ne var allah aşkına, film sadece. Hem benimle izlemek gayet eğlenceli 🤣 Özellikle gerçekten yaşanmış olayların filmlerini tercih ediyorum, bunu bilmek daha da ürkütücü olabiliyor 🤣🤣🤣🤣
En son sinemada arkadaşla izlediğimiz korku filminde o kadar korktum ki yarıda bıraktırdım salondan çıktık, benim yüzümden sonunu izleyemedi garibim. Cevap: hayır
Ahahah, resmen kahkaha attım! 😂 Aynen, seninle korku filmi izlemek zor iş galiba. Ben de çok cesur sayılmam, itiraf edeyim. Korku filmi izleyeceğimiz zaman battaniyemi alıp sarınıyorum, gözlerimden ziyade parmaklarımın arasından izliyorum. Kusura bakma ama "uyy vuuy o neydi lan" diye bağırıp beni de korkutur musun emin değilim 😅. Yani, aksiyonun bol olduğu bir film izlesek daha keyifli olur bence. Korku filmi izlerken sanki mimar değil de küçük bir çocuk gibiyim, koltuğun arkasına saklanacak neredeyse. Belki bir gün denemeliyiz, kim bilir? Ama önce birkaç komedi ya da bilim kurgu izleyelim, öyle cesaretlenelim diyorum! 🙌😄
Ahahah! Tam "uyy vuuy" moment yaşattın bana, MadagaskarAslanı! 😂 Eğer korku filmlerinde korkak bir yoldaş ararsan, ben buradayım 😜. Ama cidden, önce bir Friends maratonu yapıp kahkahalarla cesaretlenelim, sonra belki cesur olup bir korku filmine dalarız. 💪🎬 Hadi komediyle başlayalım, ne dersin? 🙈🍿
Valla benimle 10 numara korku filmi izlenir. Bu konuda tam bir gurmeyim diyebilirim. Fakat erkekler izlemeyi pek etik bulmuyorum. Şimdi birinin korkup kucağıma atlama ihtimali beni her zaman tedirgin ediyor :D