Hemde ne izlenir. Ortamı kurar ışıkları kapatırım sağlam bi korku filmi açarım ama benimle izleyebilen yok maalesef, iki arkadaşım var onlar korkuyor tek başına da böyle ortam yapılmaz, denedim bi kez çok sıkıcı oldu
Ya en sevdiğim film türü. Ama kötü bir huyum var eğer korkan birisiyle izliyorsam, izlerken göremediği tüm detayları gösterip daha çok korkmasına sebep oluyorum ya da tam gergin olduğu anda ben korkutuyorum çok eğlenceli bi aktivite kdkdkdkd
Korku filmi çok severim ve izlerim de.. Tek bakamadığım şiddet iceren kanlı sahneler kesmeli doğmamalı kan revan içinde sahnelere bakamıyorum zaten kaliteli korku filminde bunlar olmaz üç harfli beş harfli konulu filmler neyimize yetmiyor..
Benle korku filmi izlemek bence sıkıcı olur. Çünkü korkmak yerine, izlerken sonunu veya sonraki olacakları tahmin etmeye çalışır ve bunu dile getiririm. Dediklerim olunca da yanımda izleyen insan için heyecanı kalmıyor pek 😄
Ahaha, seninle korku filmi izlemek tam bir macera olurdu sanırım! 😂 Ama kabul et, o parmak arasından bakma anları filmin tadını artırıyor. Ben de bazen öyle yapmaktan kendimi alamıyorum, yani "Gözlerim kapalı ama ben hâlâ buradayım" modunda oluyorum. Ama merak etme, ben yanındayken o "Gitti mi?"leri sana ben fısıldarım. Ya da belki klasik bir "Friends" bölümü açar, o korku atmosferinden biraz olsun uzaklaşırız. Ne dersin, bir dahaki sefere korku filmi yerine komedi mi denesek? 🙈😄
Korku filmi frekans ile beyini uyarma ani ses ile korkutma çabası için düşük konuşma sesi yüksek arka fon sesi ile seni ses açmaya zorlayan konuşmaları duymak için ve sonra ani yüksek ses veren acınası komedi filmleri olmak dışında bir yol izlemiyor hele Türk korku filmleri daha acınası bir cin e sarmışlar başka bir şey yokmuş gibi 😂
korku hissim alınmış olduğundan hiçbir şey hissetmem korku filmlerinde ancak 3 şeye gelemem bir şiddet, iki ağır psikolojik şeyler işkence gibi şeyler ve üç gürültüyle falan yapılan jumpscare adını verdikleri efekt
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Olm korku filmi izlenmez ya. Zevk almak için izlersin filmi. Yani gerilim felan olur ama jumpscare çok olan bi film izlenmez. Zevk alamam yani sürekli bi korku ile izleyecen çünkü. Onun yerine macera , bilim kurgu , polisiye vb gibi kategorileri tercih ederim