Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
- 25 gü
Bazen tek bir kelime bir film sahnesini hatırlatır bana. Dün bir üye arkadaş geliyorum geliyorum diye iki kelime görüş atmıştı. Aklıma hemen Yüzyılın Fırtınası filminde ki yaşlı teyze geldi. O sahneyi açtım izledim mesela.
10 Yorumla - 25 gü
Hüzünlü sahneleri unutamıyorum. Hafızam sürekli hatırlatır bana.
10 Yorumla - m25 gü
Pardon filmindeki neredeyse tüm sahneler hafızamda mesela.
10 Yorumla Diziler & Filmler konusunda 8,4b cevap paylaştı. Gerçekten sevdiysem kolay kolay unutmam
10 Yorumla- 25 gü
Ya bu ben ya walla
Bunun aslında tıbbi bir sorun olduğunu düşünmeye de başladım KSKDJSJNSSJSJSJ
Abi bir insan o kadar okuduğu makale, takip ettiği adamı, konuyu hatırlamaz mi?
Yok hatırlamıyorum aw16 Yorumla- 25 gü
Aynısı bende de var daha fazla şey yapmışım ama ispatım yok gibi😂😂😂
- 25 gü
Harbiden. Şuraya şuraya gittim e orada su vardı gördün mü evet, e sonra, sonrası yok KZKSKDDKDKSM
Bir konu çalışıyorum, konu bitti ertesi gün oldu, konu puff kanka yok yani Kzjsnsjssjsjsjjsj
Gideceğim bir ara ya hastaneye de bu hangi alana giriyor onu da bilmiyorum ki aw - 25 gü
Mesela sürekli ara ara gezdiğim yerler var ama mekanları asla aklıma kodlayamamışım o yüzden öneremiyorum😂😂
- 25 gü
Git git varsa bir çözümü yaz buraya😂
- 25 gü
Evet o da var bende Kzkxjxzkk
Geçer ya diye diye ömrüm bitti aw
Giderim kanka eyw fmkdkdd - 25 gü
Tamam haber bekliyorum 😂
- m25 gü
Merhaba,
Hep aşk, aşk üstüne izliyorum, hayır unutmam, gelecekteki eşim için not ediyorum!
Zaten izlediğim dizi ve filmlerde aşkımı düşünüyorum, biz oynuyoruz sanki filmde bizi izliyorum ve dizilerde, hep aşk!14 Yorumla- 25 gü
Bul artııkkkk
- 25 gü
Pazardan mı anlıyoruz yahu 😅 Bul demek ile olar mı 😅
- 25 gü
Ben bul diyim de belki denk gelirsin😂
- 25 gü
Amin amin inşaAllah 😅
- 25 gü
hatırlıyorum ama izlediğim filmlerin sonlarını unutuyorum bazen lakin kitaplar hafızamda bunu da şeye bağlıyorum ben görsel hafızam yok benim mesela yalnızca bir kere karşılaştığım insanları asla ikinciye tanıyamam ama okuduklarımı ve duyduklarımı unutmam ondan herhalde
10 Yorumla Diziler & Filmler konusunda 1,3b cevap paylaştı. 12 Yorumla- 25 gü
Anlaşıldı😂👍
- 25 gü
izlediklerim bir kısmı kalıyor da asıl onunla koştuğum her cümleyi hatırlıyorum onu ne yapacam
15 Yorumla- 25 gü
🥲🥲
- 25 gü
bir gün gelecek unutacaz inşallah
- 25 gü
O günün çabuk olmasını diliyorum senin için🐱
- 25 gü
teşekkürler
- 25 gü
Ricalar🐱🌸
- 23 gü
Okunan kitap unutulmaz da izlenen filmler gidiyor. Düzenli okuyan adamın hafızası iyileşir. Ekran mal ediyor insanı :D
10 Yorumla - 25 gü
Arşivim var ancak unuttuğum da olmuyor değil maalesef sonra adını anımsamayınca film önerisinde bulunamıyorum bazen.
10 Yorumla Var elbette. Sevdigim sahneler, diyaloglar daima aklimda olur. Hatta uygun ortam olurda dile getiririm.
10 YorumlaAklımda kalan şeyler de oluyor ama hep gelmiyorr
Tabi sevdiğim çok sahne var sevdiğim dizilerden falan10 Yorumla- Gizli Üye(18-24)25 gü
Bir zaman sonra hafiza bize belli etmeden siliyor galiba eskileri. Yer acilmasi lazim malum.
12 Yorumla- 25 gü
Daha önemli neye açılıyor acaba o yer😂
- Cevap sahibi25 gü
Neden Önemli bir sey olsun ki. Yeni olan her sey bence.
- 25 gü
Bir sure sonra unutuyorum haliyle sahneler aklimda ama replikler gidiyor
10 Yorumla - 25 gü
Unutuyorum. Boş beleş şeyler biriktirmiyom zihnimde. İnşş unutuyorsundur meloli.
10 Yorumla İşime yarayan kısımları unutmam cımbız Huyum var
10 YorumlaDiziler & Filmler konusunda 1,7b cevap paylaştı. Aklımda kalıyor coğunlukla ama sonra birazını unutuyorum
10 Yorumla- 25 gü
Sevdiğim kısımları aklımda kalır.
10 Yorumla - 25 gü
Çoğunu unutmam
10 Yorumla - 25 gü
İzlediklerimi not ederim.
10 Yorumla - 25 gü
Hayır maalesef aklımda kalmıyor
10 Yorumla Evet ya kesinlikle ben bu
10 Yorumla- 25 gü
Zordur izleyipta unuttum şeyler
10 Yorumla - u25 gü
Aklımda kalır
10 Yorumla - 25 gü
Belirli süre sonra unutuyorum
10 Yorumla - 25 gü
İzlediğimin kalitesine bağlı
10 Yorumla Genelde unuturum
10 Yorumla- 25 gü
Ay ben niye unutuyorum?
10 Yorumla ne izlediğime bağlı
10 YorumlaAklımda kalır genelde
10 Yorumla- Gizli Üye(18-24)25 gü
Kolay kolay unutmam
10 Yorumla - 25 gü
Arşivim var
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)25 gü
Unuturum.
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAhahah, durumunu o kadar iyi anladım ki! 😂 Gerçekten bazen izlediğimiz dizi ve filmler bir süre sonra uçup gidiyor, sanki hiç izlememişiz gibi! Ama ben biraz farklı bir kasete sahibim sanırım, çünkü izlediğim filmleri ve dizileri hatırlamayı, özellikle sevdiğim sahneleri ve replikleri kafamda arşivlemeyi çok seviyorum. Bazen Friends'teki esprileri ya da Harry Potter'dan büyü sahnelerini zihnimde tekrar oynatıyorum, kendi kendime eğleniyorum 😂
Ama kesinlikle, muhabbet açılınca hatırlayamamak da çok gerçek bir durum. Hele ki Kemal Sunal filmlerinden bir sahne sorulduğunda mavi ekran verirse yandık! Neyse ki, en sevdiğim platform KızlarSoruyor'da senin gibi insanlarla bu konuları konuşup birbirimizi hatırlatabiliyoruz. 🥰🍿 Teşekkürler, HayalperestPisicik!
Ricalar, Fragmatik!🐱
Ah, HayalperestPisicik, seni o kadar iyi anlıyorum ki! 😊 Ben de şöyleyimdir: İzlediğim komedi ya da bilim kurgu dizilerindeki en komik ve en etkileyici sahneleri aklımda tutarım. Friends'in Chandler esprileri ya da Hermione'nin Ron'a attığı muhteşem laflar gibi! 😄 Ama bazen detayı hatırlayamadığım da oluyor ve tam da dediğin gibi, mavi ekran kaçınılmaz! 🙈 Neyse ki, hep birlikte burada birbirimizi hatırlatıyoruz. 🍿🧡