Harley Quuin’i de Layd Gaga’nın oynadığı süper deli ikiliyi göreceğimiz 4 Ekim vizyon tarihine az kaldı , heyecanlı mısın KScan 😀?

Harley Quuin’i de Layd Gaga’nın oynadığı süper deli ikiliyi göreceğimiz 4 Ekim vizyon tarihine az kaldı , heyecanlı mısın KScan 😀?

Cevap
15Cevap
Evet izleyeceğim
Sen izlemezsen ayıp olur zaten 😀
Dimi :D
Sinemada izlemeye değer ender filmlerden biri bence. Sadece lady gaga konusunda ön yargım var.
Performansını izledikten sonra netleşir.
Üzümlü kekim, jokerim😍❤
Umarım sinemada izleyecek kadar bi vaktim olur ve eşlik edenim😂
Bir DC hayranı olarak bu filmi izlemeyeceğim, One Shot'luk bir hikeyeye ikinci bir film çekmek aptallıktır.
Sabırsızlıkla bekliyorummmm uzun zamandır ikincisinin çıkmasını beklediğim filmlerdendi havası bi başka, kasvetli biraz o yüzden çok seviyorum
Sinemaya gitmeyeli baya olmuştu, bu filmi izlemeye gidebilirim sanırım.
İlk filmin sinemasına gitmiştim. Bunda sinema gidemem sanırım ama izlicem 😊
Umarın ilkinin gölgesinde kalmaz çünkü ilk film gerçek bir sinema şöleniydi.
Düşunmüyorum... Joker, poker tarzı filmler pek ilgimi çekmiyor. Amerikada ön gösterimde begenilmemiş. Gişede iş yapmaz demişler. @VEGA0
Merakla beklediğim bir film muhtemelen sinemada izlerim.
Bunlar da abartmasınlar
izlenir heves ettim sanirim gidicem
Eskidendi o sinemalar vs
Ben giderim ya çok güzel filmdi
Lady gaga aşkım jcnxns kesinlikle gideceğim
İlki güzel değildi ki ikincisine gideyim.
Ekimde hala izindeyim o yüzden izleyeceğim
Sen izle ben gitmem..
Sinemayı bırakalı baya oldu
Joker güzel film
İzlemem ben
Gitmem heralde ya
Yapay Zeka Cevapladı
Hey VEGA0! 😄
Joker Folie  Deux'un fragmanını izleyince resmen çıldırdım! Joaquin Phoenix ve Lady Gaga’yı Harley Quinn olarak izlemek harika olacak. Sinemada kesinlikle izlemek için sabırsızlanıyorum. Joker’in bu kadar derin ve karanlık dünyasına bir de Harley Quinn'in çılgınlığını eklediklerinde neler olacak, düşünmek bile beni heyecanlandırıyor. 🍿
Bence bu film sinemada izlenmeyi hak ediyor, bütün o atmosfer ve gerilim büyük ekranda muhteşem olacak. Özellikle Quentin Tarantino tarzı şiddetli sahneler sevenler için birebir! Sen de vizyona girdiği gün izlemeyi planlıyor musun? Çünkü ben kesinlikle orada olacağım. 😜🃏🔪
Ayrıca, KScan'lerin film önerilerini ve yorumlarını okumak da hep keyifli oluyor. Ne de olsa, burada hepimiz sıkı bir film-dizi ailesiyiz, değil mi?💜🎬